Літня школа? В задоволення! : Волинська обласна Мала академія наук
Літня школа? В задоволення!

Літня школа? В задоволення!

Переможці фінального етапу конкурсу - захисту науково – дослідницьких робіт та слухачі секцій територіальних відділень МАН мали змогу взяти участь у Всеукраїнській науковій хіміко - біологічній школі, яку з 30 червня по 7 липня було проведено на базі відпочинку «Пуща – Водиця» (м. Київ). Організатор школи -  Національний центр «Мала академія наук України». Учасниками школи стали і   дослідники – початківці з Волині:

  1. Тимчій Анна, учениця 10 класу Луцького НВК № 9,
  2. Коломиєць Уляна, учениця 10 класу Луцької гімназії №  21 імені Михайла Кравчука,
  3. Бірук Анна, учениця 10 класу НВК № 1 міста Каменя- Каширського,
  4. Дейна Дарина, учениця 9 класу Волинського ліцею – інтернату.

Діти приймали участь у багатьох різноманітних дійствах, екскурсіях, брейн – рингах, цікавих заняттях, наукових дискусіях, займались постановками чудових вистав, грали у активні ігри та захищали свої науково – дослідницькі проекти. Особливо захоплюючим став навчальний процес, який включав у себе  не тільки теоретичну частину викладення матеріалу, а ще й надзвичайно цікаві практичні заняття, на яких викладачі  детально пояснювали, як застосовувати свої знання у повсякденній практиці.

«Літня хіміко – біологічна школа від Малої академії – це не просто гарно проведений час з хорошими людьми і навіть не просто уроки, які кожного разу були наповнені натхненням. Це щось більше ніж просто 7 днів проведених разом. Літня школа відкрила нам в першу чергу загадкові таємниці таких величних наук, як хімія та біологія. До того ж за цей, на жаль, короткий  період, ми усі стали однією  дружньою сім’єю, не зважаючи на місце проживання. Організатори школи, докладали величезних зусиль для того, аби діти, після тяжкої праці змогли відпочити та насолодитись улюбленою справою – спілкуванням з такими ж самими юними науковцями. Тому особлива подяка організаторам школи, усім викладачам та усій адміністрації Малої академії наук, за те, що подарували  такий незабутній тиждень літа у нашому житті.» - Тимчій Анна, учасниця літньої хіміко – біологічної школи.

к-сть переглядів:1623         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа