Відбувся літній математичний табір переможців Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру» : Волинська обласна Мала академія наук
Відбувся літній математичний табір переможців Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру»

Відбувся літній математичний табір переможців Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру»

З 17 липня по 23 липня 2018 року у місті Львові на базі Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу відбувся літній навчально-оздоровчий табір для учнів з усіх областей України, які показали кращі результати у Міжнародному математичному конкурсі «Кенгуру» у 2017 – 2018 н.р.

Волинську область представляли троє учнів з м. Ковеля, Ківерцівського та Ратнівського районів.  Команду супроводжувала координатор ММК «Кенгуру» у Ківерцівському районі – Книш Тетяна Вікторівна.

В перший день роботи табору організаторами було проведено відкриття табору, «Вечір знайомств», який допоміг із самого початку роботи табору встановити тісні дружні відносини між усіма учасниками табору із різних областей України.  В  цей день учні та керівники отримали чудові презентаційні подарунки від організаторів: футболки, блокнотики, рюкзаки з емблемою конкурсу «Кенгуру», науково-популярне видання з матеріалами Міжнародного  математичного конкурсу «Кенгуру» з 1997 до 2006 року.

Програмою табору було передбачено проведення трьох турів заочної  та один тур очної математичної олімпіади, літній тур конкурсу «Кенгуру», два тури інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?», в якій взяла участь і команда вчителів-керівників від областей, інтелектуальну гру «Математична карусель», важливу та цікаву лекцію на тему: «Нейронні мережі», проведену лектором Добосевичом Олесем Мар'яновичом. Також вчителями математики, керівникам команди Вінницької області Збожинською Тетяною Станіславівною та Кривошеєю Ігором Михайловичом було проведено три тури (два індивідуальних та один командний) інтелектуальних змагань по розв’язуванню задач Математичних Чемпіонатів Всеукраїнського та Міжнародного рівня, де в командному турі команда учнів Волинської області зайняла четверте місце. У результаті змагань учні отримали сертифікати учасників змагань, переможці –  цінні подарунки.

Особливе враження в учасників залишились від екскурсій: «Золота підкова Львівщини» та «Автобусна екскурсія містом Лева».

Команда волинян щиро вдячна організаторам заходу  за організацію та проведення на великому професійному рівні цікавого, корисного, незабутнього Свята Математики – Математичного табору у місті Львові ! 

к-сть переглядів:3363         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа