День винахідника і раціоналізатора : Волинська обласна Мала академія наук
День винахідника і раціоналізатора

День винахідника і раціоналізатора

27 вересня 2018 року комунальна установа “Волинська обласна Мала академія наук” відзначила День винахідника і раціоналізатора. До участі у святкуванні було запрошено слухачів секцій Волинської обласної Малої академії наук.

Присутні ознайомились з досягненнями слухачів відділення технічних наук Волинської обласної Малої академії наук, перспективами розвитку винахідництва та конструкторської діяльності.

Учасники заходу переглянули відео сюжет Свереди Миколи, випускника секції робототехніки Волинської обласної МАН, про  Міжнародний фестиваль інженерії та техніки, який проходив у Тунісі. У сюжеті Микола поділився з слухачами своїми враженнями від фестивалю, та розповів про його особливості

Окрім цього, діти  ознайомились з роботою лабораторій кафедри експериментальної фізики та інформаційно-вимірювальних технологій Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, стали учасниками традиційних змагань з робототехніки (категорія Сумо), які уже вчетверте проводяться з нагоди відзначення Дня винахідника і раціоналізатора. Переможці змагань отримали дипломи та солодкі подарунки.

к-сть переглядів:2641         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа