Хімічний марафон : Волинська обласна Мала академія наук
Хімічний марафон

Хімічний марафон

Продуктивне навчання для слухачів відділення хімії та біології на карантині продовжується. Лабораторія експериментальних досліджень «Ex Lab» й надалі здійснює цікаву ініціативу навчальних онлайн вебінарів.

Для наймолодших членів манівської родини восьмикласників  було проведено 3 вебінари за темою “Розв`язування задач. Шкільна програма. Хімія”. Слухачі секцій мали змогу детально ознайомитись з різними видами хімічних задач та методами їх розв`язку, що було чудовим шансом поглибити свої знання.

Для старшокласників було організовано онлайн зустріч з фахівцями першої вітчизняної фармакологічної компанії “ФАРМАК”. Спікери вебінару пан Валентин – інженер технологічної лабораторії АТ “Фармак” та пані Лілія - старший хімік лабораторії хроматографічного контролю АТ “Фармак”, підготували розповідь про свій шлях до обраної професії, цікаві аспекти роботи в компанії, яка є лідером фармацевтичного ринку України і який кар’єрний шлях змогли пройти в компанії. Всі учасники вебінару мали змогу долучитися до дискусії зі спікерами та отримати корисні, вичерпні відповіді на запитання, що може стати поштовхом до майбутнього вибору власної професії.

Юні науковці намагаються провести кожну хвилину продуктивно для себе та свого майбутнього!

к-сть переглядів:1219         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа