Волинські МАНівці - переможці Всеукраїнської олімпіади з креативності! : Волинська обласна Мала академія наук
Волинські МАНівці - переможці Всеукраїнської олімпіади з креативності!

Волинські МАНівці  - переможці Всеукраїнської олімпіади з креативності!
Всеукраїнська олімпіада з креативності

Вітаємо з перемогою команду Open Kids та їх тренерку Клімук Ірину Миколаївну з перемогою у ІІІ Всеукраїнській олімпіаді з креативності - Міжнародної програми «Destination Imagination Ukraine»!

23 команди зі всієї України змагалися кожен у своїй віковій категорії за сумою балів у командному та миттєвому викликах. Обравши командний виклик команди готували розв`язання з листопада.

На заваді до перемоги не стали ні карантин, ні те, що часу для підготовки було менше і навіть онлайн-формат не злякав та не зупинив юних учасників на шляху тривалої креативної подорожі.

Окремим завданням для учасників є також розвязання командного виклику з командами близнюків. Цьогоріч команда Open Kids рандомно отримала своїми близнюками дві команди з м. Києва ЧІКІБАМБОНЯТА та Блискавки. Головне завдання цього виклику показати, що змагання це не тільки конкуренція але й вміння знайти друзів. Наслідком такої співпраці й дружби виявилась перемога у цьому виклику.

Вітаємо команду, тренерку та батьків, які сміливо відважилися отримати ці виклики та креативно їх вирішити.

До речі, команда Open Kids вперше бере участь в олімпіаді та є найменшими з трьох вікових категорій!

Всеукраїнська олімпіада з креативності відбувається третій рік поспіль в нашій країні, але це є міжнародний проект, який налічує більше 30 років існування. Головним завданням олімпіади є підготовка дітей до невідомого майбутнього, а саме: навчитися креативити та застосовувати творчий підхід в житті, презентувати себе та свій проект, а також працювати в команді! Впевнені, що учасники отримали всі ці необхідні навички і з задоволенням продовжать свою креативну подорож у наступних сезонах!

к-сть переглядів:927         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа