Міжнародна програма підвищення кваліфікації : Волинська обласна Мала академія наук
Міжнародна програма підвищення кваліфікації

Міжнародна програма підвищення кваліфікації

The International Historical Biographical Institute (Dubai  - New York – Rome – Jerusalem - Beijing) в співпраці з Волинським національним університетом імені Лесі Українки, Луцьким національним технічним університетом, Волинським інститутом післядипломної педагогічної освіти та Рівненським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти запрошує керівників закладів освіти, вихователів дошкільних закладів, вчителів та науково-педагогічних працівників взяти участь у Міжнародній програмі підвищення кваліфікації керівників закладів освіти, педагогічних та науково-педагогічних працівників “Разом із Визначними Лідерами Сучасності: Цінності, Досвід, Знання, Компетентності і Технології для Формування Успішної Особистості та Трансформації Оточуючого Світу“.

Програма надає можливість прослухати лекції та виступи відомих світових лідерів в сфері політики, бізнесу, науки, культури, освіти, зокрема, Елона Маска,  Джастіна Трюдо, Камали Харріс, Стівена Спілберга, Терези Мей, Джеффа Безоса, Білла Гейтса, Арнольда Шварценеггера, Джоанн Роулінг,  Шакіри, Селени Гомес, Вілла Сміта, Джима Керрі, Ріанни, Марка Цукерберга та інших.

Забезпечується переклад або субтитрування, крім того наявна можливість дивитися в оригіналі англійською мовою з субтитрами.

А також, будуть залучені провідні викладачі ІППО, національних університетів та Національної академії наук України.

В програмі візьмуть участь 3 Нобелівських лауреатів, 2 Пулітцерівських, 7 лауреатів премії Оскар, 15 лауреатів інших Міжнародних премій,  а також 2 лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки.

Що дає  участь в цій програмі?

  • Нові знання, ідеї, передовий досвід і фахові компетентності, які вимагаються Міністерством освіти і науки України.
  • Сертифікат про проходження Міжнародної програми на 120 годин або 4 кредити ECTS(з них 15 годин передбачено під питання інклюзивної освіти/0,5 кредиту ECTS), в якому зазначено  отримання Вами міжнародного освітнього гранту та  загальні, ключові та професійні компетентності, набуті під час проходження програми, а також 
  • Присвоєння кваліфікації Міжнародного Вчителя/Викладача, що підтверджує високий рівень отриманої кваліфікації і дозволяє, в тому числі, іноземцям, які  мають диплом про вищу освіту, претендувати на роботу і займати посади в галузі освіти та визнається в країнах Близького Сходу,  Північної Африки, Китаї, Індії, Японії, ряді штатів США, країнах Південної Європи та Латинської Америки тощо. 
  • Цікаві і знамениті спікери, яких Ви не зустрінете на жодних інших курсах. Це унікальна програма. Ви завжди зможете пишатися і в пристойній формі похизуватися перед колегами, учнями і власними дітьми тим, що проходили Міжнародну програму, де ключовими спікерами були Елон Маск, Джоанн Роулінг, Джефф Безос, Стівен Спілберг тощо, тобто визначні особистості, які є прикладом для молодого покоління, відомі всьому світу, є моральними лідерами та по суті перетворилися  на Легенди. Вчиться у них і цитуйте їх.  Ваш кругозір, престиж, визнання, авторитет і значимість для оточення тільки зростатимуть.

Деталі – тут https://whfpdubai.com/uk/mizhnarodna-programa-pidvischennya-kvalifikacii

Початок і закінчення програми:  10 червня - 10 липня 2021 року. Витрати педагогічних працівників для участі в програмі складають 1200 гривень. Міжнародним освітнім грантом покривається решта вартості програми, в розмірі 28 800 гривень.

Реєстрація: початок реєстрації  30 березня 2021, завершення реєстрації 30 квітня 2021 року через  офіційну електронну пошту Інституту whfp.education@gmail.com .

Кількість місць обмежена.

к-сть переглядів:1351         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа