Цікаво та повчально… Розробка та реалізація проєкту метеорологічної чутливості людини : Волинська обласна Мала академія наук
Цікаво та повчально… Розробка та реалізація проєкту метеорологічної чутливості людини

Цікаво та повчально… Розробка та реалізація проєкту метеорологічної чутливості людини

Знайомтесь: Роїк   Іоанна, учениця 11 класу Княгининівського ліцею Волинської обласної ради, слухачка секції метеорології та кліматології (науковий керівник Федонюк Віталіна Володимирівна, кандидат географічних наук,  доцент кафедри  екології та агрономії  Луцького національного технічного університету).

Метеочутливість людини на фоні глобальних змін клімату та збільшення  впливу стресових чинників постійно зростає. Протягом 2020-2021 рр., у зв’язку з пандемією коронавірусу, знизилася опірність людей до негативних чинників довкілля. За допомогою авторського інформаційного ресурсу «ПогодаТриКоти» (веб-сайт для метеочутливих людей) Іоанна провела анкетування та здійснила аналіз показників динаміки несприятливості погодних умов, чутливості людини до них та запропонувала  можливі шляхи зниження метеорологічної чутливості.

На фінальному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких проєктів у 2021 році робота  Іоанни Роїк «Розробка та реалізація проєкту вивчення метеорологічної чутливості людини»  здобула  бронзу у  секції кліматології та метеорології. 

Слухачка є дворазовим  переможцем Всеукраїнського конкурсу «Еко-Техно Україна» (2020 та 2021 р., дипломи ІІІ ступеня).

Цьогоріч Іоанна – серед переможців національного відбору до найбільшого конкурсу наукових проєктів екологічного спрямування у світі «Genius Olympiad 2021»! 

Бажаємо їй нових успіхів та перемог!  А з анотацією дослідницької роботи Роїк Іоанни  можна ознайомитись тут.

к-сть переглядів:1364         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа