Літній інтелектуальний простір : Волинська обласна Мала академія наук
Літній інтелектуальний простір

Літній інтелектуальний простір

З 13 по 17 червня 2022 року Волинською обласною Малою академією спільно з Волинським національним університетом імені Лесі Українки та Луцьким національним технічним університетом було організовано 12 літніх шкіл в форматі онлайн (філологічна, журналістики, географії, історії, “Юний програміст”, медицини, екології, матеріалознавства та хімії, “Основи мікроелектроніки та робототехніки”, біотехнологій, правознавства, матеріалознавства, математики) та літню студію «Матеріали навколо нас» . Більше 700 учнів з усієї Волинської області активно працювали, досліджували, спілкувалися та дискутували. 

Програми літніх шкіл передбачали лекції-презентації, практичні заняття, тренінги та онлайн-екскурсії. Модераторами літніх шкіл стали викладачі та науковці з Волині, які розуміючи необхідність підтримки та розвитку дітей у такий важкий для України час, проводили заняття на волонтерських засадах! 

Ми щиро дякуємо за підтримку учнів області Григорію Недопаду, голові Волинської обласної ради, Ірині Констанкевич, Народному депутату України, Людмилі Плахотній, начальнику управління освіти і науки, очільникам Луцького національного технічного університету Ірині Вахович, Волинського національного університету імені Лесі Українки Анатолію Цьосю, науковцям Ніні Падалко, Оксані Музиченко, Тетяні Яцечко-Блаженко, Світлані Яцечко, Сергію Костючку, Тарасу Щегельському, Антону Демчуку, Тетяні Шевчук, Ользі Гулай, Миколі Федонюку, Віталіні Федонюк, Тетяні Тарасюк, Людмилі Жванії, Борису Подзізею,  Інні Курилюк,  Василю Вербицькому, Валерію Мазурику та Анні Тимчій, Петру Лукавому, Андрію Роговському та Антону Євтушку за Вашу підтримку, за чудово та цікаво організовані заняття! Дякуємо педагогам області, які зорганізували своїх учнів до участі у школах. 

Цікаво та змістовно пройшли години занять, проте усі бажали одного – наступний раз зустрітися очно, поспілкуватися, подивитися в очі один-одному не через екран монітора! Ми обов’язково зробимо це після нашої перемоги! А зараз усі учасники отримали сертифікати та персональні запрошення на навчання у Малій академії наук та наших найкращих Волинському національному університеті імені Лесі Українки та Луцькому національному технічному університеті. До нових зустрічей! Далі буде….

к-сть переглядів:542         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа