Наші манівці – успішні, освічені та на вістрі найсучасніших наукових досліджень! : Волинська обласна Мала академія наук
Наші манівці – успішні, освічені та на вістрі найсучасніших наукових досліджень!

Наші манівці – успішні, освічені та на вістрі найсучасніших наукових досліджень!

3-5 жовтня на базі Національного університету «Львівська політехніка» відбулася Міжнародна науково-технічна конференція молодих професіоналів GeoTerrace-2022, один з найвідоміших наукових форумів, що збирає фахівців з усієї Європи, які працюють у галузі геоінформаційних технологій та дистанційного зондування Землі. Конференція щорічно проводиться львівськими вченими у співпраці з European Association of Geoscientists and Engineers (Європейською асоціації геологів та інженерів). Збірники наукових статей, опубліковані за результатами даного форуму, індексуються у найпрестижнішій серед науковців всього світу міжнародній науково-метричній базі Scopus!!! (детальніше про захід – за посиланням: https://lpnu.ua/events/mizhnarodna-naukovo-tekhnichna-konferentsiia-molodykh-profesionaliv-geoterrace-2022).

Участь в науковому форумі взяла Юлія Лугініна, слухачка секції кліматології та метеорології КУ «Волинська обласна Мала академія наук», яка разом із науковцями кафедри екології Луцького національного технічного університету, доцентами Віталіною Федонюк та Миколою Федонюком, керівниками секцій відділення наук про Землю Волинської МАН  підготувала доповідь за результатами дослідження на тему «Динаміка температурного режиму та льодового покриву прибережної зони Антарктичного півострова» У роботі було проаналізовано зміни температури повітря на самому південному материку нашої планети та їх вплив на стан льодового покриву прибережної зони Антарктичного півострова із застосуванням методів дистанційного зондування Землі. Аналіз температурного режиму території дослідження протягом 1985-2020 рр. здійснювався за даними української антарктичної станції «Академік Вернадський».

Захід відбувався у онлайн-форматі, офіційною мовою конференції є англійська. Доповідь, відповіді на питання та обговорення – все проходило у динамічному режимі, організатори форуму відмітили цікаву роботу, яку презентувала така юна доповідачка.

Чекаємо на збірник матеріалів конференції, щоб з гордістю сказати – юні науковці МАН публікуються у міжнародних виданнях, індексованих у науково-метричних базах даних!

к-сть переглядів:715         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа