«Добрий день. Ми з Волині!» або 1000 і одна ідея юних волинян задля ПЕРЕМОГИ! : Волинська обласна Мала академія наук
«Добрий день. Ми з Волині!» або 1000 і одна ідея юних волинян задля ПЕРЕМОГИ!

«Добрий день. Ми з Волині!» або 1000 і одна ідея юних волинян задля ПЕРЕМОГИ!

Підведено підсумки обласного конкурсу учнівських проєктів «Добрий день. Ми з Волині!», який Волинська обласна МАН провела з метою підтримки та розвитку талановитої учнівської молоді Волині, єднання інтелектуальних сил юних волинян, напрацювання наукових, соціальних, культурних ідей і рішень.

Конкурс проводився у таких категоріях проєктів: «Інноваційні, технічні та бізнес рішення» та «Креатив як зброя».

На конкурс надійшло 87 проєктів від учнів Володимирської, Боратинської, Горохівської, Забродівської, Зимнівської, Заболоттівської, Іваничівської, Колодяжненської, Ковельської, Луцької, Любомльської, Нововолинської, Павлівської, Сошичненської, Старовижівської, Торчинської, Шацької територіальних громад, Волинського наукового ліцею Волинської обласної ради та Княгининівського ліцею Волинської обласної ради.

Наші учасники, кожен по своєму, переживають страшні події сьогодення. У своїх проєктах діти намагалися рефлексувати, підтримати та надихнути на Перемогу.

Найбільшу кількість робіт від учасників отримали у номінації «Креативне письмо» - вірші, ессе, прозові твори. Оригінальні проєкти були подані у категорії «Мистецтво» - мультимедійні проєкти, фото малюнки. Юні інформатики підготували IT програми для вирішення нагальних проблем сьогодення. Найкращі з них – «Веб-сервіс «Helping people», який дозволяє швидко та в режимі реального часу отримати  онлайн доступ до локацій з місцями допомоги ВПО та «Мобільний додаток «EcoLife», який дозволяє швидко отримати інформацію про пункти прийому та сортування сміття, а саме: їх місцезнаходження, поради щодо коректного сортування відходів за їх видами. Слухачі «Школи бізнесу» ВО МАН розробили бізнес проєкти, які цікаві своїми рішеннями, наприклад антикафе «PET-CAT», ціллю якого є одночасне вирішення двох соціальних проблем – реабілітації військових, їх родин та безпритульних тварин.

У підсумку переможцями визнано 28 учнів області та ще 20 – лауреатами конкурсу.

Вітаємо усіх, хто працював над ідеями для Перемоги! Щиро дякуємо Вам та Вашим наставникам за стійкі переконання та патріотизм. Все буде Україна!

Наказ №327 від 30 грудня 2022 року управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації  "Про підсумки проведення обласного конкурсу учнівських проєктів «Добрий день. Ми з Волині!»"

к-сть переглядів:688         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа