Архів новин

Архів новини


Новини: Всього - 2193
5 травня 2023 р.
Юні журналісти перемагають Юні журналісти перемагають

4 травня відбувся довгоочікуваний ХVІІ обласний турнір юних журналістів. Цьогоріч обласному турніру юних журналістів присвоєно ім’я Івана Корсака, українського письменника, заслуженого журналіста України, який усе життя присвятив публіцистиці та краєзнавчим дослідженням. Його твори допомагають осягнути забуті, а то й незнані величні постаті України.  

Детальніше

4 травня 2023 р.
Інтелектуальна гордість Волині – переможці Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів, турнірів, олімпіад Інтелектуальна гордість Волині – переможці Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів, турнірів, олімпіад

Сьогодні, 1 травня у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків відбулася урочиста академія переможців інтелектуальних конкурсів «Гордість Волині – 2023».  

Детальніше

4 травня 2023 р.
ЮНА ЗМІНА ПІДРОСТАЄ ЮНА ЗМІНА ПІДРОСТАЄ

У рамках реалізації проєкту з розвитку професійної освіти «Youth Professional Development for Future» та з метою залучення школярів області до дослідницької діяльності, 29 квітня 2023 року на базі Луцького національного технічного університету було проведено очну сесію заочно-дистанційної школи для слухачів секції матеріалознавства (4-7 класи) комунальної установи «Волинська обласна Мала академія наук».  

Детальніше

4 травня 2023 р.
Всеукраїнський конкурс екологічного спрямування Всеукраїнський конкурс екологічного спрямування "Екопогляд"

Конкурс проводить лабораторія ГІС та ДЗЗ Малої академії наук. Його особливість - приймаються тільки ті проекти, які використовують супутникові дані та геоінформаційні ресурси для досліджень екологічного спрямування. Конкурс проходить у кілька етапів, до фіналу потрапило лише 15 робіт із більше сотні проєктів.  

Детальніше

4 травня 2023 р.
Юні волинські географи змагалися за першість в обласному турнірі Юні волинські географи змагалися за першість в обласному турнірі

29 квітня на базі Волинського національного університету імені Лесі Українки 11 команд із наукових товариств області змагалися за першість в обласному турнірі юних географів. До складу журі увійшли науковці географічного факультету ВНУ імені Лесі Українки та Луцького національного технічного університету.  

Детальніше

17 квітня 2023 р.
Курс для вчителів математики Курс для вчителів математики

Лабораторія математичних наук НЦ МАНУ анонсує курс для вчителів математики "Методика розв`язування задач з математики: Перетворення площини  

Детальніше

17 квітня 2023 р.
Обласний конкурс “New technical generation of Volyn” Обласний конкурс “New technical generation of Volyn”

У травні - червні 2023 року комунальною установою “Волинська обласна Мала академія наук”, Луцьким національним технічним університетом буде проведено обласний конкурс “New technical generation of Volyn”. Надсилаємо умови проведення конкурсу.  

Детальніше

17 квітня 2023 р.
Всеукраїнська профільна школа з філософії МАН: «Філософія добра і зла» Всеукраїнська профільна школа з філософії МАН: «Філософія добра і зла»

Національний центр «Мала академія наук України» з 24 до 28 квітня 2023 року планує проведення Всеукраїнської профільної ніколи з філософії Малої академії наук України «Філософія добра і зла».  

Детальніше

17 квітня 2023 р.
Курс «Світ очима тварин Курс «Світ очима тварин" для дітей 10-14 років

Національним центром «Мала академія наук України» в період з 19 квітня до 10 травня 2023 року буде проведено курс «Світ очима тварин» у рамках Всеукраїнських профільних шкіл Малої академії наук України.  

Детальніше

17 квітня 2023 р.
Цикл вебінарів  Цикл вебінарів

Національний центр «Мала академія наук України» анонсує цикл вебінарів «Що таке нація? Ідентичність і націєтворення в Україні».  

Детальніше

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа