Архів новин

Архів новини


Новини: Всього - 2205
28 січня 2014 р.
“Креатив”  дає путівку в науковий світ … “Креатив” дає путівку в науковий світ …

До I та II етапів Всеукраїнського конкурсу-захисту учнів-членів Малої академії наук України, що розпочався 26 січня 2014 року, долучилися й дослідники “Креативу”.  

Детальніше

27 січня 2014 р.
На грані великих відкриттів…

На грані великих відкриттів…

26 січня 2014 року на базі Східноєвропейського університету імені Лесі Українки розпочалися довгоочікувані інтелектуальні змагання. В цьому році на конкурс подано 511 науково-дослідницьких робіт від 496 учнів з усіх районів та міст області. Найчисельніше представлені на конкурсі юні науковці від Луцького (23 учня), Маневицького (19), Старовижівського (21), Ківерцівського (17)  та Любомльського (16) районів, міст Луцька (66) та Ковеля (29). Слухачі стаціонарних секцій ВО МАН подали 156 наукових досліджень. П'ятнадцять учнів підготували по дві наукові роботи. Найбільша кількість учасників зареєстрована у відділеннях літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства, хімії та біології, філософії та релігієзнавства.   

Детальніше

21 січня 2014 р.
   Вихованка ВО МАН отримала свідоцтво Державної служби інтелектуальної власності про авторське право на розробку Вихованка ВО МАН отримала свідоцтво Державної служби інтелектуальної власності про авторське право на розробку

17 січня 2014 року в залі засідань Президії Малої академії наук України відбулась урочиста церемонія вручення свідоцтв Державної служби інтелектуальної власності. З вітальним словом до учасників заходу звернувся Президент МАН України С.О. Довгий, який зазначив важливість творчої молоді з Малої академії наук як потужного потенціалу у будуванні європейської освіти.  

Детальніше

26 грудня 2013 р.
Триває І етап Всеукраїнського конкурсу – захисту у районних та міських філіях Волинської обласної Малої академії наук Триває І етап Всеукраїнського конкурсу – захисту у районних та міських філіях Волинської обласної Малої академії наук

З 20 грудня 2013 року у районних та міських філіях Волинської обласної Малої академії наук розпочато І етап Всеукраїнського конкурсу – захисту. До заходу учні готуються заздалегідь: аналізують наукову літературу з обраної теми, добирають фактичний матеріал, проводять експерименти, узагальнюють результати, оформлюють текст наукової роботи, готують виступ та мультимедійні презентації.
  

Детальніше

25 грудня 2013 р.
Добро творить диво Добро творить диво

Напередодні новорічно-різдвяних свят слухачі стаціонарних секцій Волинської обласної Малої академії наук відчули себе справжніми чарівниками. Адже 23 грудня 2013 року члени учнівського самоврядування та педагоги ВО МАН відвідали Ківерцівський спеціальний дошкільний дитячий будинок «Сонечко», де мали можливість вручити малятам нещодавно зібрані подарунки.  

Детальніше

23 грудня 2013 р.
Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу науково-методичних розробок з дослідницько-експериментального напряму позашкільної освіти (наукові відділення історії та наук про Землю) Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу науково-методичних розробок з дослідницько-експериментального напряму позашкільної освіти (наукові відділення історії та наук про Землю)

Відповідно до пункту 4 Завдань і заходів з виконання Державної цільової програми розвитку позашкільної освіти на період до 2014 року, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 27 серпня 2010 р. № 785, листа МОН України від 03.02.2012 № 3.4/9-152 Національним центром «Мала академія наук України» проведено Всеукраїнський конкурс науково-методичних розробок з дослідницько-експериментального напряму позашкільної освіти (відділення історії та наук про Землю).  

Детальніше

20 грудня 2013 р.
Перемога юних винахідників та раціоналізаторів Перемога юних винахідників та раціоналізаторів

6 - 11 грудня 2013 року у м. Чернігові відбувся ХVІ Всеукраїнський відкритий турнір юних винахідників та раціоналізаторів, на якому збірна команда Волинської області виборола ІІ місце.

У заході взяли участь одинадцять команд, дві з яких – російські. Турнір проходив на високому рівні, адже на розгляд пропонувалися винахідницькі завдання, що передбачали теоретичне та практичне обґрунтування.   

Детальніше

20 грудня 2013 р.
Сайт Волинської обласної МАН -  <br>переможець 
І Всеукраїнського конкурсу веб-сайтів<br>  позашкільних навчальних закладів Сайт Волинської обласної МАН -
переможець І Всеукраїнського конкурсу веб-сайтів
позашкільних навчальних закладів

У 2013 році з метою поширення педагогічного досвіду з використання можливостей Інтернету та популяризації діяльності веб-сайтів позашкільних навчальних закладів Міністерством освіти і науки України, Інститутом інноваційних технологій і змісту освіти було вперше проведено Всеукраїнський конкурс веб-сайтів позашкільних навчальних закладів.   

Детальніше

18 грудня 2013 р.
Секційні конференції-захисти у МАН Секційні конференції-захисти у МАН

У Волинській обласній Малій академії наук розпочались секційні конференції-захисти науково-дослідницьких робіт слухачів МАН  

Детальніше

10 грудня 2013 р.
Інтелектуальна гра<br> «Найрозумніші» Інтелектуальна гра
«Найрозумніші»

«Нехай переможуть найкращі» - під таким девізом 2 грудня 2013 року у відділеннях мовознавства, літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства було проведено інтелектуальну гру «Найрозумніші». Метою заходу була оцінка інтелектуальних знань слухачів відділення, визначення рівня їх ерудованості та обізнаності.  

Детальніше

... 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа