Архів новин

Архів новини


Новини: Всього - 2205

8 травня 2012 р.
Про проведення обласного заочного конкурсу “Мирний космос”


З метою виявлення і підтримки обдарованої молоді, розвитку творчих здібностей учнівської молоді, зацікавлення дітей та підлітків у дослідженнях Космосу з з 1 травня по 1 жовтня 2012 року відбудеться заочний обласний етап Всеукраїнського конкурсу “Мирний космос”.  

Детальніше

26 квітня 2012 р.
Волиняни здобули перемогу у VІ Всеукраїнського конкурсу «Новітній інтелект України» Волиняни здобули перемогу у VІ Всеукраїнського конкурсу «Новітній інтелект України»

20 квітня 2012 року у Київському міському Будинку вчителя відбувся фінальний етап VІ Всеукраїнського молодіжного конкурсу «Новітній інтелект України» та урочиста церемонія нагородження переможців.
  

Детальніше

12 квітня 2012 р.
Волиняни серед кращих юних журналістів та істориків  в Україні! Волиняни серед кращих юних журналістів та істориків в Україні!

Традиційно у квітні відбуваються фінальні етапи Всеукраїнських турнірів юних істориків та журналістів. Так, з 6 по 10 квітня 2012 року: в м. Суми було проведено VІІІ Всеукраїнський турнір юних журналістів, у якому взяли участь 17 команд з різних областей України. В м. Кременець Тернопільської області відбувся ХІV Всеукраїнський турнір юних істориків.   

Детальніше

11 квітня 2012 р.
Обласний турнір юних фізиків (юніорська ліга)


У травні 2012 року Волинська обласна Мала академія наук проводить обласний турнір юних фізиків (юніорська ліга). Загальне керівництво здійснює управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації.  

Детальніше

10 квітня 2012 р.
Відбувся І обласний конкурс –захист науково-дослідницьких робіт  учнівської  молоді  «Здорова нація –майбутнє України” Відбувся І обласний конкурс –захист науково-дослідницьких робіт учнівської молоді «Здорова нація –майбутнє України”

8 квітня 2012 року на базі Луцького інституту розвитку людини університету “Україна” відбувся І обласний конкурс –захист науково-дослідницьких робіт учнівської молоді “Здорова нація –майбутнє України”.
Мета конкурсу: виявлення та стимулювання творчо обдарованої учнівської молоді в галузі наукових досліджень, спрямованих на зміцнення і збереження здоров’я людини, виховання школярів у дусі здоров’я збереження.
  

Детальніше

10 квітня 2012 р.
Увага! Закінчується термін подачі документів на конкурс дослідницьких робіт для учнів 6-8 класів


Відповідно до наказу управління освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації від 1 лютого 2012 року № 43 “Про проведення обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дослідницьких робіт для учнів 6-8 класів” термін подачі заявок та робіт на обласний конкурс дослідницьких робіт для учнів 6-8 класів закінчується 13 квітня 2012 року.  

Детальніше

2 квітня 2012 р.
Перемога десятикласниці з Лукова на Міжнародному конкурсі з українознавства


З 28 по 31 березня 2012 р. у м. Києві відбувся фінальний етап IV Міжнародного конкурсу з українознавства для учнів 8-11 класів, який проводить Національний науково-дослідний інститут українознавства та всесвітньої історії.  

Детальніше

2 квітня 2012 р.
Вихованець ВО МАН отримав свідоцтво Державної служби інтелектуальної власності про авторське право на  розробку

Вихованець ВО МАН отримав свідоцтво Державної служби інтелектуальної власності про авторське право на розробку

27 березня 2012 року у рамках Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт (відділення технічних наук) у місті Києві відбулась значуща подія: Леонід КАДЕНЮК вручив Іванові МЕЛЬНИКУ – вихованцю Волинської обласної Малої академії наук, одинадцятикласнику Луцької гімназії № 21 імені Михайла Кравчука, свідоцтво Державної служби інтелектуальної власності про авторське право на його розробку.  

Детальніше

28 березня 2012 р.
Про підсумки обласного заочного конкурсу “Зоряний шлях”


Волинською обласною Малою академією наук з 6 січня по 15 березня 2012 року було проведено обласний заочний конкурс “Зоряний шлях”.  

Детальніше

26 березня 2012 р.
Відбувся ІX обласний турнір юних інформатиків Відбувся ІX обласний турнір юних інформатиків

Управлінням освіти і науки облдержадміністрації, Волинською обласною Малою академією наук 25 березня 2012 року на базі Центру науково-технічної творчості учнівської молоді було проведено ІX обласний турнір юних інформатиків
  

Детальніше

... 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа