Архів новин

Архів новини


Новини: Всього - 2205
5 грудня 2011 р.
Відбулася очна сесія заочної віртуальної школи ВО МАН Відбулася очна сесія заочної віртуальної школи ВО МАН

3-4 грудня 2011 року на базі Волинського ліцею-інтернату відбулася очна сесія заочної віртуальної школи ВО МАН. Активними учасниками сесії стали учні з Горохівського, Іваничівського, Ківерцівського, Камінь-Каширського, Маневицького, Любешівського, Любомльського та Рожищенського районів, міста Володимира-Волинського.
  

Детальніше

5 грудня 2011 р.
Відбувся Екологічний  форум дітей та молоді України Відбувся Екологічний форум дітей та молоді України

24-25 листопада 2011 року за сприяння Міністерства екології та природних ресурсів відбувся Екологічний форум дітей та молоді України. Участь у форумі взяли 412 дітей із 23 регіонів України.  

Детальніше

30 листопада 2011 р.
Відбувся обласний науково-методичний семінар для відповідальних за роботу з обдарованою учнівською молоддю Відбувся обласний науково-методичний семінар для відповідальних за роботу з обдарованою учнівською молоддю

30 листопада 2011 року Волинською обласною МАН спільно з управлінням освіти і науки Волинської облдержадміністрації було проведено обласний науково-методичний семінар для відповідальних за роботу з обдарованою учнівською молоддю в управління та відділах освіти, ЗНЗ обласного підпорядкування.  

Детальніше

23 листопада 2011 р.
Про проведення очної сесії для слухачів заочної  віртуальної школи ВО МАН Про проведення очної сесії для слухачів заочної віртуальної школи ВО МАН

З 3 по 4 грудня 2011 року у м. Луцьку на базі Волинського ліцею-інтернату Волинської обласної ради відбудеться очна сесія для слухачів заочної віртуальної школи Волинської обласної МАН.  

Детальніше

23 листопада 2011 р.
Про  підсумки  конкурсу  на кращу презентацію проведення ММК «Кенгуру-2011»  Про підсумки конкурсу на кращу презентацію проведення ММК «Кенгуру-2011»

З метою популяризації математичних ідей та підтримки талановитих школярів, розвитку їх творчих здібностей, активізації творчої діяльності вчителів, сприянню популяризації ММК «Кенгуру» через засоби масової інформації Волинською обласною МАН було проведено конкурс на кращу презентацію проведення ММК «Кенгуру-2011».  

Детальніше

17 листопада 2011 р.
Літературна вітальня


16 листопада 2011 року Волинською обласною МАН було проведено “Літературну вітальню” для переможців та лауреатів обласного заочного конкурсу юних літераторів Волині у 2011 році. У заході взяли участь майже 50 учнів та їх наставників з усієї області.  

Детальніше

11 листопада 2011 р.
Про підсумки обласного заочного конкурсу юних літераторів Волині


На виконання наказу управління освіти і науки облдержадміністрації від 18 січня 2011 року № 17 “Про проведення обласного заочного конкурсу юних літераторів Волині” з метою виявлення, підтримки літературно обдарованої учнівської молоді та розвитку рідного слова проведено обласний заочний конкурс юних літераторів Волині.  

Детальніше

10 листопада 2011 р.
Літературна   вітальня Літературна вітальня

На виконання наказу управління освіти і науки облдержадміністрації від 08.11.2011 року № 576 Волинською обласною Малою академією наук спільно з Волинською обласною спілкою письменників України 16 листопада 2011 року буде проведено “Літературну вітальню”.  

Детальніше

8 листопада 2011 р.
До уваги слухачів заочної віртуальної школи ВО МАН! До уваги слухачів заочної віртуальної школи ВО МАН!

Відкрито доступ до другої контрольної роботи з базової дисципліни. Виконану контрольну роботу надсилайте зі свого особистого розділу на сервер заочної школи ВО МАН до 18 листопада 2011 року. Також в особистому розділі можна ознайомитися з результатами вступної контрольної роботи.  

Детальніше

2 листопада 2011 р.
Інтелектуальний ужинок манівців


Минулий тиждень – період шкільних канікул, та науковцям-початківцям не до відпочинку, адже в цей час проводяться фінальні етапи турнірних боїв.  

Детальніше

... 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа