Інтелектуальний ужинок манівців : Волинська обласна Мала академія наук
Інтелектуальний ужинок манівців

Минулий тиждень – період шкільних канікул, проте науковцям-початківцям не до відпочинку, адже в цей час проводяться фінальні етапи турнірних боїв.

На шести Всеукраїнських змаганнях юних науковців Волинь представляли 12 команд.

На турнірі з біології у м. Рівне, де змагалися понад 20 команд з різних областей України, першість виборола команда Волинського ліцею-інтернату, яка виявилася неперевершеною в науковому і креативному підході до розв’язання поставлених завдань. У результаті напружених інтелектуальних боїв ІІ місце на цьому турнірі зайняла команда Луцької гімназії № 21 імені Михайла Кравчука.

У м. Львові найкращою з 24 команд виявилася волинська збірна, яка посіла І місце на турнірі юних математиків імені професора М.Й. Ядренка. Бронзовими призерами цього змагання стала збірна м. Луцька, до складу якої входили вихованці гімназії №14 та ліцею № 26.

Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України вручено грамоти індивідуальної першості за найвищу в Україні ерудованість з математики Багнюк Вікторії, Прусу Владиславу, Савичу Андрію (учні Волинського ліцею-інтернату Волинської обласної ради), Міщуку Юрію (учень Луцького НВК «Гімназія № 14»), Матвіїв Катерині (учениця Луцького НВК № 26), з біології - Гащишину Кирилу, Кравчуку Станіславу, Журавлю Андрію (учні Волинського ліцею-інтернату Волинської обласної ради), Муковоз Аліні (учениця Луцької гімназії № 21 імені Михайла Кравчука).

Глибокі знання з права продемонструвала збірна області на турнірі юних правознавців у м. Севастополі АР Крим, виборовши ІІ місце.

Збірні Волинської області посіли ІІІ місця на Всеукраїнських турнірах юних економістів (м. Суми – 21 команда), юних хіміків (м. Черкаси – 20 команд), юних географів (м. Івано-Франківськ, 19 команд).

Волинські інтелектуали достойно захистили честь області. У загальному підсумку на 6 Всеукраїнських турнірах школярі вибороли 8 перемог: два перших, два других та чотири третіх місця.

Вітаємо усіх переможців турнірних боїв та їх наставників! Успіху вам, творчих злетів і досягнення нових вершин!

Підготувала Любов Сахарчук, методист Волинської обласної МАН


к-сть переглядів:3558         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа