Архів новин
: : Всі новини за 2019 рік

Загальна кількість новин - 155
15 квітня 2019 р.
Слухач Волинської обласної Малої академії наук Костів Орест – фіналіст національного етапу міжнародного конкурсу «Стокгольмський Юнацький водний приз»
Слухач Волинської обласної Малої академії наук Костів Орест – фіналіст національного етапу міжнародного конкурсу «Стокгольмський Юнацький водний приз»

Наукова робота О. Костіва «Проект автоматизованого моніторингу еколого-хімічних показників атмосферних опадів» (керівник – Віталіна Володимирівна Федонюк, доцент кафедри екології та агрономії Луцького НТУ) увійшла до числа 30 найкращих робіт національного етапу цього конкурсу та рекомендована до захисту в очному суперфіналі, який відбудеться 16-19 квітня 2019 р. у м. Києві.  

Детальніше

15 квітня 2019 р.
Відбувся IV обласний турнір юних філософів та релігієзнавців Відбувся IV обласний турнір юних філософів та релігієзнавців

14 квітня 2019 року управлінням освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації та Волинською обласною Малою академією наук на базі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки було проведено ІV обласний турнір юних філософів та релігієзнавців.  

Детальніше

12 квітня 2019 р.
Слухачка Волинської обласної МАН –  учасниця Школи з культурної дипломатії Слухачка Волинської обласної МАН – учасниця Школи з культурної дипломатії

4-8 квітня в Міжнародному центрі дитячої наукової творчості Національного центру «Мала академія наук України» (м. Київ) відбулася Школа з культурної дипломатії «Шляхами Леся Курбаса. Київ».  

Детальніше

2 квітня 2019 р.
ХІІ Міжнародний конкурс з українознавства для учнів 8–11 класів загальноосвітніх навчальних закладів ХІІ Міжнародний конкурс з українознавства для учнів 8–11 класів загальноосвітніх навчальних закладів

З 28 по 30 березня в м. Києві пройшов ХІІ Міжнародний конкурс з українознавства для учнів 8–11 класів загальноосвітніх навчальних закладів.  

Детальніше

1 квітня 2019 р.
Слухачі відділення комп’ютерних наук Волинської обласної МАН – учасники ХІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Комп’ютерні системи та мережні технології » Слухачі відділення комп’ютерних наук Волинської обласної МАН – учасники ХІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Комп’ютерні системи та мережні технології »

28-29 березня 2019 року у місті Києві відбулась ХІІ Міжнародна науково-практична конференція «Комп’ютерні системи та мережні технології». Організатори конференції – Міністерство освіти і науки України, Національний авіаційний університет, Національний центр «Мала академія наук України».  

Детальніше

28 березня 2019 р.
Євровікторина від Представництва ЄС в Україні Євровікторина від Представництва ЄС в Україні

Інформуємо, що, починаючи з 12 січня 2018 року, стартувала четверта щорічна всеукраїнська онлайн-вікторина на тему Європи від Представництва ЄС в Україні. Учасники зможуть перевірити свої знання про Європу, а найуспішніші з них отримають сувеніри від Представництва Європейського Союзу в Україні: флешки, футболки, кепки та багато іншого.  

Детальніше

28 березня 2019 р.
ХІІ Міжнародний конкурс з українознавства для учнів 8–11 класів загальноосвітніх навчальних закладів ХІІ Міжнародний конкурс з українознавства для учнів 8–11 класів загальноосвітніх навчальних закладів

Вітаємо слухачів Волинського відділення Малої академії наук України та їх наставників з успішним проходженням заочного туру ХІІ Міжнародного конкурсу з українознавства для учнів 8–11 класів загальноосвітніх навчальних закладів:  

Детальніше

26 березня 2019 р.
Волиняни у фіналі І Всеукраїнської олімпіади з креативності «Destination imagination» Волиняни у фіналі І Всеукраїнської олімпіади з креативності «Destination imagination»

З 22 по 24 березня 2019 року відбулась І Всеукраїнська олімпіада з креативності «Destination imagination». На грандіозне свято творчості до м. Києва приїхали тридцять найкреативніших команд з усієї України, які прийняли Виклик від організаторів олімпіади минулої осені. Волинь представляли 4 команди з них дві Волинської обласної МАН та по одній від Ратнівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія» та Замшанівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів- дитячий садок».  

Детальніше

25 березня 2019 р.
Кенгуру скликає друзів Кенгуру скликає друзів

21 березня 2019 року в Україні під егідою ЮНЕСКО, за спільного сприяння Міністерства освіти і науки України та Міжнародної асоціації «Kangourou sans Frontieres» («Кенгуру без кордонів») відбувся Міжнародний математичний конкурс «Кенгуру.  

Детальніше

20 березня 2019 р.
ХV обласний турнір юних журналістів:  «інтелектуальна пригода» в житті школярів ХV обласний турнір юних журналістів: «інтелектуальна пригода» в житті школярів

17 березня 2019 року управлінням освіти, науки та молоді облдержадміністрації, Волинською обласною Малою академією наук на базі факультету філології та журналістики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки було проведено ХV обласний турнір юних журналістів.  

Детальніше

... 11 12 13 14 15 16
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа