Вітаємо переможців Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій “Екософт 2007” : Волинська обласна Мала академія наук
Вітаємо переможців Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій “Екософт 2007”

З метою виявлення серед молодої генерації юних обдарувань і перспективних молодих вчених в галузі розробки програмного забезпечення та апаратних рішень для обчислювальних систем, відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 12.12.2006 р. № 1/9-769, 28 лютого-2 березня 2007 р. в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді відбувся Третій етап Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій “Екософт 2007” в рамках Тижня всеукраїнських науково-освітніх проектів “Україна-Європа-Світ 2007”.

За результатами Чемпіонату було нагороджено Дипломами Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України та цінними призами від Корпорації «ІНКОМ», видавничого дому "СофтПресс", фірми "1С", Національного еколого-натуралістичного центру таких учнів, студентів, представників Волині:

Янюка Сергія Валентиновича – учня 9 класу навчально-виховного комплексу «ЗОШ І-ІІІ ст. № 26» м.Луцька за кращу авторську розробку в номінації "за високий рівень професійності створення продукту” в категорії «ігрові програми» з програмним засобом Розробка швидкого графічного двигуна на базі Oреn GL.

Кореневського Олексія Олеговича - учня 10 класу загальноосвітнього навчального закладу І–ІІІ ст. №5 м.Володимир-Волинського Волинської області за кращу авторську розробку в номінації "за високий рівень професійності створення продукту” в категорії «анімаційні програми» з програмним засобом Мультимедійна презентація «Стародавній Володимир».

Андрусіва Остапа Михайловича – учня 10 класу гімназії № 18 м.Луцька за кращу авторську розробку в номінації "за високий рівень професійності створення продукту” в категорії «навчальні програми» з програмним засобом Кібершкола

Іванюк Анну Анатоліївну – ученицю 11 класу навчально-виховного комплексу «Гімназія № 14» м.Луцька за кращу авторську розробку в номінації "приз спонсорських симпатій” в категорії «програми спеціального призначення» з програмним засобом Програма для автоматизації комп’ютерних обчислень Finder.

Голюка Романа Олександровича - студента 4 курсу математичного факультету Волинського державного університету ім.Лесі Українки за кращу авторську розробку в номінації "за кращу розробку екологічного спрямування” в категорії «прикладні програми» з програмним засобом Програмний засіб ЕкоМодел для моделювання систем “хижак-жертва”.

Музичевського Іллю Станіславовича - студента факультету комп'ютерних наук Волинського інституту МАУП ім.В.Липинського за кращу авторську розробку в номінації "за стильність оформлення та якісний інтерфейс” в категорії «веб-розробки» з програмним засобом Електронний деканат.

Грубія Андрія Михайловича - студента 4 курсу математичного факультету Волинського державного університету ім.Лесі Українки за кращу авторську розробку в номінації "приз спонсорських симпатій” в категорії «інструментальні програми» з програмним засобом Інструментальне середовище для створення веб сайтів та електронних підручників “Ursa”.

Вітаємо переможців Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій “Екософт 2007” з успішним представленням своїх компютерних програм.

Довідка

Вище перелічені учні навчаються у Волинській обласній Малій академії у гуртку інформатики (секція обчислювальна техніка і програмування).


к-сть переглядів:3202         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа