Всеукраїнський турнір юних журналістів : Волинська обласна Мала академія наук
Всеукраїнський турнір юних журналістів

Всеукраїнський турнір юних журналістів

З 23 по 27 квітня 2007 року у м. Суми проходив фінальний етап ІІІ Всеукраїнського турніру юних журналістів. У турнірі брали участь учні старших класів Хмельницької, Житомирської, Харківської,Запорізької, Київської, Сумської областей, учні Луцька, Харкова, Івано-Франківська, Одеси, Львова, Чернівців, Черкас, Дніпропетровська, Сімферополя і Сум.

Переможцями змагання стала місцева команда "Еспада".

Команда Волинської обласної МАН у загальному заліку зайняла третє призове місце.

У іграх чвертьфіналу взяли участь 20 команд, в півфінальних – 12 команд, три з яких вийшли у фінал, де зустрілися команди з Львова, Івано-Франківська і Сум. Турнір визначив високий рівень підготовки команд, здатність вести аргументовану дискусію, уміння грамотно оформляти свою мову.

Оргкомітет і члени жюрі ухвалили рішення рекомендувати до вступу на гуманітарні факультети вищих учбових закладів України випускників 11-тих класів, учасників турніру, які продемонстрували фундаментальні знання з української словесності і азів журналістики.

Довідка:
Турнір юних журналістів проводиться на загальних підставах і принципах, визначених у "Положенні про Всеукраїнські учнівські олімпіади з базових і спеціальних дисциплін, турніри, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт та конкурси фахової майстерності", затверджених наказом Міністерства освіти України від 18 серпня 1998 року №305 і зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 24 вересня 1998 року №598/3038.

ТЮЖ – командні змагання школярів в умінні користатися професійними методами і прийомами сучасних засобів масової інформації, у здатності загаль-ними зусиллями вирішувати складні завдання з якісного, своєчасного й об'єк-тивного висвітлення найважливіших подій у житті соціуму різного характеру, в умінні вести публічні дискусії, аргументувати й відстоювати свою точку зору на проблеми, пов'язані із життям шкіл, міста й України в цілому, кваліфіковано опонувати відповідним виступам інших команд.

Команда Волинської області у 2006 році зайняла І місце у Всеукраїнському ТЮЖ.

к-сть переглядів:3923         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа