У Волинському держуніверситеті відкриється міжнародна конференція "Стравінський і Україна" : Волинська обласна Мала академія наук
У Волинському держуніверситеті відкриється міжнародна конференція "Стравінський і Україна"

15-17 червня у Волинському державному університеті імені Лесі Українки (ВДУ) проводитиметься Міжнародна науково-теоретична конференція "Стравінський і Україна". Урочисте відкриття конференції – 15 червня о 10:00 у головному корпусі ВДУ. Про це повідомили в інформаційному центрі Волинського державного університету.

Програмою конференції передбачені доповіді учасників конференції, виступи організаторів, презентація науково-методичних мистецьких видань ВДУ, відвідування концертних програм міжнародного музичного фестивалю "Стравінський та Україна", екскурсії до Волинського краєзнавчого музею, музею Волинської ікони, Замку Любарта в Луцьку, а також відвідини музею-садиби Ігоря Стравінського в Устилузі та Святогірського Свято-Успенського Зимненського монастиря.

Участь у конференції візьмуть науковці, представники вищих навчальних закладів із України (Київ, Львів, Луцьк, Полтава, Одеса, Вінниця, Херсон, Устилуг), Польщі (Краків, Варшава, Вроцлав), Росії (Санкт-Петербург).

Конференція проводиться за сприяння Міністерства освіти і науки України, Міністерства культури і туризму України, Управління культури і туризму Волинської облдержадміністрації, Інституту мистецтв ВДУ, Волинської обласна філармонії, Волинського державного училища культури і мистецтв, Волинського осередку Національної спілки композиторів України.

За матеріалами ЗІК

к-сть переглядів:4155         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа