Всеукраїнський конкурс на кращу навчальну програму для використання в гуртках, групах, наукових секціях МАН : Волинська обласна Мала академія наук
Всеукраїнський конкурс на кращу навчальну програму для використання в гуртках, групах, наукових секціях МАН

З метою створення необхідних умов для забезпечення позашкільних навчальних закладів навчальними програмами для гуртків, груп та інших творчих об'єднань за дослідницько-експериментальним напрямом позашкільної освіти у 2007-2008 навчальному році пройде Всеукраїнський конкурс на кращу навчальну програму для використання в гуртках, групах, наукових секціях Малої академії наук....

Всеукраїнський конкурс проводить Міністерство освіти і науки України разом з Інститутом педагогіки АПН України, Інститутом проблем виховання АПН України, Міністерством освіти Автономної Республіки Крим, управліннями освіти і науки обласних, Київською та Севастопольською міськими держадміністраціями.

Відповідальний за проведення завершального етапу Всеукраїнського конкурсу – державний позашкільний навчальний заклад Мала академія наук учнівської молоді.

Всеукраїнський конкурс проводиться з 1 вересня 2007 року до 31 січня 2008 року у два етапи: відбірковий (міський, районний, обласний) та завершальний (всеукраїнський).

Відбірковий етап (районний, міський, обласний) – вересень-листопад 2007 року.

Завершальний (всеукраїнський) – грудень 2007 – січень 2008 року.

У конкурсі можуть брати участь педагогічні працівники, вчені, методисти, творчі колективи навчальних закладів, наукових установ, громадських організацій незалежно від фахової освіти, педагогічного стажу, віку.

Додаток:

Наказ МОН України від 30.07.2007 № 688


к-сть переглядів:4934         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа