Всеукраїнський конкурс «Юнацький водний приз” : Волинська обласна Мала академія наук
Всеукраїнський конкурс «Юнацький водний приз”

Всеукраїнський конкурс «Юнацький водний приз”
Юнацький водний приз
http://man.gov.ua

В 2007-2008 роках видавництво „ЕКОінформ”, представник Міжнародного інституту води у Стокгольмі (SIWI) під патронатом Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони навколишнього природного середовища проводить Всеукраїнський конкурс «Юнацький водний приз», фіналіст якого поїде у Швецію для участі у змаганнях на здобуття Міжнародного Стокгольмського юнацького водного призу (Stoсkholm Junior Water Prize), приз вручає сама ЇЇ Королівська Високість Принцеса Вікторія. Це найпрестижніша міжнародна водна молодіжна нагорода – блакитна кришталева крапля та $5000 USD.

Мета конкурсу – викликати інтерес молоді до проблем збереження води та довкілля.

Участь у Всеукраїнському конкурсі «Юнацький Водний Приз» дає можливість юнацтву змагатись з кращими їх ровесниками на національному, а фіналісту конкурсу на глобальному рівні. В конкурсі можуть приймати участь проекти, що вже брали або будуть брати участь в інших конкурсах.

Фінал конкурсу проводиться у Стокгольмі під час Світового Водного Тижня (World Water Week), де вручаються «Стокгольмський Водний Приз» (Stokholm Water Prize) - за найкращу наукову розробку, «Стокгольмський Юнацький Водний Приз» (Stokholm Junior Water Prize) - за найкращий молодіжний проект та «Стокгольмська Промислова Водна Нагорода» (Stokholm Industry Water Award) - за найефективніше використання води в промисловості. “Стокгольмський Водний Приз” є не менш престижним і вручається в тому ж залі , що і Нобелівська премія Королем Швеції.

В 2007 році в Міжнародному конкурсі у Стокгольмі взяла участь молодь з 29 країн світу. – Австралії, Аргентини, Беніну, В’єтнаму, Данії, Ізраїлю, Іспанії, Італії, Латвії, Литви, Камеруну, Канади, Мексики, Нідерландів, Норвегії, Чилі, Данії, Естонії, Німеччини, Південно-Африканської Республіки, Італії, Франції, Росії, Сполучених Штатів Америки, України, Швеції, Японії,

В 2005 році діти з України вперше брали участь у змаганнях на здобуття Міжнародного Стокгольмського юнацького водного призу (Stokholm Junior Water Prize).

Для молодих фіналістів у Стокгольмі протягом цілого тижня організовуються зустрічі світових водних експертів, участь у семінарах, огляд дослідного та технологічного обладнання та відвідування культурних і громадських подій, туристичні екскурсії.

Мала академія наук надає всім зацікавленим інформацію щодо цього проекту та умови участі в ньому

За матеріалами МАН

к-сть переглядів:3394         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа