VІІ Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій «Екософт-2008» : Волинська обласна Мала академія наук
VІІ Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій «Екософт-2008»

З метою виявлення серед юних обдарувань і перспективних молодих вчених в галузі розробки програмного забезпечення та апаратних рішень для обчислювальних систем, відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 18.01.2008 р. № 1/9-22, 6-8 лютого 2008 р. в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді відбувся Другий етап Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій “Екософт 2008”.

Результати Чемпіонату:

Дипломами Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України та цінними призами від Корпорації «ІНКОМ», видавничого дому "СофтПресс", фірми "1С", Благодійного фонду «Паросток», Національного еколого-натуралістичного центру переможців змагання були нагороджені такі учні і студенти від Волині:

Андрусів Остап Михайлович - вихованцець Волинської обласної Малої академії наук за кращу авторську розробку в номінації "за високий рівень професійності створення продукту” в категорії «навчальні програми» з програмним засобом Кібершкола.

Дацюк Денис Олександрович - вихованець Волинської обласної Малої академії наук за кращу авторську розробку в номінації " за максимальну функціональність продукту” в категорії «навчальні програми» з програмним засобом NeuroMaster.

Ковальчук Владислав Юрійович - учень 10 класу Березовичівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Володимир-Волинського району Волинської області за кращу авторську розробку в номінації "за високу суспільно-корисну спрямованість” в категорії «Web-розробки» з програмним засобом Енциклопедія легкових автомобілів.

Мельничук Василь Олексійович - вихованець ЦНТТУМ м. Луцьк за кращу авторську розробку в номінації " за високу суспільно-корисну спрямованість” в категорії «програми спеціального призначення» з програмним засобом Автоматизація процесу створення будівельного кошторису.

Голодюк Дмитро Андрійович - студент 3 курсу 34 групи спеціальність “інформатика” математичного факультету Волинського національного університету імені Лесі Українки за кращу авторську розробку в номінації "за стильність оформлення та якісний інтерфейс” в категорії «системні програми» з програмним засобом Система контролю та моніторингу робочих станцій та мережі навчального комп’ютерного класу.

Слупко Олександр Миколайович - магістр 5 курсу 54 групи спеціальність”інформатика” математичного факультету Волинського національного університету імені Лесі Українки за кращу авторську розробку в номінації "за стильність оформлення та якісний інтерфейс” в категорії «прикладні програми» з програмним засобом Система моделювання процесів складської логістики SladLogistic1.1.

Щиро вітаємо переможців!!!


к-сть переглядів:2928         

← Попередня новина
Наступна новина →

Коментарі (1)


Володимир 18 грудня 211, 18:40 46.247.225.17

де можна побачити роботи учасників конкурсу Екософт


Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа