Конкурс науково-творчих робіт до 200 – річчя від дня народження М.В.Гоголя : Волинська обласна Мала академія наук
Конкурс науково-творчих робіт до 200 – річчя від дня народження М.В.Гоголя

Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 11.03.08 №1/9-135 „Про проведення Всеукраїнського заочного конкурсу науково-дослідницьких робіт „Юний науковець” і Всеукраїнського конкурсу науково-творчих робіт до 200-річчя від дня народження М.В.Гоголя та з метою популяризації спадщини Миколи Гоголя серед учнівської молоді, формування умінь і навичок літературної та науково-дослідницької роботи, підтримки талановитої молоді з 21 квітня до 20 вересня 2008 року відбудеться обласний заочний літературний конкурс до 200 - річчя від дня народження М.В.Гоголя.

У конкурсі можуть брати участь учні 9-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів, вихованці позашкільних навчальних закладів.

На конкурс надсилаються оригінальні творчі роботи. Учасники мають право самостійного вибору теми науково-дослідницької роботи у межах творчої діяльності М.В.Гоголя. Автор може представити тільки одну роботу. Колективні роботи не приймаються.

Конкурс проводиться у таких номінаціях:

дослідження (дослідження життя та творчості письменника);

літературна творчість (нарис, есе).

Для участі у конкурсі необхідно надіслати до 10 вересня 2008 року на адресу організаторів конкурсу наступні матеріали:

- роботи, оформлені відповідно до вимог;
- заява-анкета учасника конкурсу за формою, що додається;
- дві кольорові фотографії (3 х 4 см).

Науково-творчі роботи повинні бути написані державною мовою з урахуванням вимог сучасного українського правопису. Стиль написання творчих робіт – художньо-публіцистичний.

Дослідницькі роботи повинні ґрунтуватися на певній науковій базі і містити посилання на відповідну літературу, її перелік, відображати власну позицію дослідника. Обсяг науково-дослідницької роботи – 20-30 друкованих сторінок. Обсяг літературних творів: проза – до 10 друкованих сторінок, поезія – до 7 віршів.

Роботи подаються у друкованому вигляді та обов’язково на електронних носіях – дискета 3,5 дюйма, текст на сторінках формату А-4, набраний в текстовому редакторі Word шрифтом Times New Roman розміром 14 pt з полуторним міжрядковим інтервалом. Всі береги (поля) – 20 мм.

Переможці обласного етапу конкурсу нагороджуються дипломами управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації. Роботи призерів рекомендується до участі у Всеукраїнському конкурсі науково-творчих робіт.


к-сть переглядів:4805         

← Попередня новина
Наступна новина →

Коментарі (1)


Карина 13 липня 2010, 12:20 77.120.219.198

У мене 16


Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа