Волинською обласною МАН було організовано виїзний навчально-методичний семінар : Волинська обласна Мала академія наук
Волинською обласною МАН було організовано виїзний навчально-методичний семінар

16-17 грудня 2008 року на виконання Державної цільової програми з обдарованою молоддю, з метою ознайомлення з інноваційними формами роботи та вивчення передового досвіду регіональних відділень МАН України, підвищення кваліфікації педагогічних працівників ВО МАН та відповідальних за роботу з обдарованими дітьми в районах та у закладах нового типу, управлінням освіти і науки облдержадміністрації, Волинською обласною МАН вперше було організовано виїзний навчально-методичний семінар.

Під час семінару делегація області ознайомилася з досвідом роботи:

Локачинського районного будинку школяра,
Сокальської районної філії МАН,
Львівської обласної МАН,
Івано-Франківської обласної МАН.

В рамках семінару, на базі Рогатинської гімназії імені Володимира Великого, були проведені педагогічні читання на тему „Ефективність впровадження інноваційних технологій в роботу гуртків МАН”, підписано Договір про співпрацю між Волинською та Івано-Франківською обласними МАН.

Завдяки екскурсоводу Центру туризму спорту та екскурсій Інні Кравчук відбулося захоплююче знайомство з історичними пам’ятками, природними ландшафтами Волині, Львівщини, Івано-Франківщини. Незабутнім для учасників семінару стало відвідування музею Анатолія Покальчука у м. Сокалі, екскурсія центральною площею древнього Львова, екскурсія до замку в селищі Старе Село Львівської області та Свіржського замку Івано-Франківської області, однієї з найдревніших святинь України – церкви Святого Духа у місті Рогатин Івано-Франківської області.


к-сть переглядів:4183         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа