Конкурс «Всеукраїнський юнацький водний приз» : Волинська обласна Мала академія наук
Конкурс «Всеукраїнський юнацький водний приз»

Конкурс «Всеукраїнський юнацький водний приз»
http://nenc.gov.ua

Оголошується прийом робіт на конкурс «Всеукраїнський юнацький водний приз» -(національний етап Міжнародного конкурсу «Stockholm Junior Water Prize». Цей рік ювілейний - вже пятий рік проходить в Україні цей найпрестижніший Міжнародний конкурс в галузі охорони і збереження водних ресурсів.

В минулому році до складу учасників «Stockholm Junior Water Prize» додалось ще три країни - Словаччина, Гана і Нідерланди.

Детальніша інформація про конкурс на www.siwi.org та на www.ekoinform.lviv.ua.

Конкурс проводиться при сприянні та підтримці Міністерства охорони навколишнього природного середовища України, Міністерства закордонних справ України, Міністерства освіти і науки України, ДП «Науково-дослідний та проектно-конструкторський інститут міського господарства».

Організаційні заходи здійснює видавництво «Екоінформ». В конкурсі можуть приймати участь роботи, які вже брали або на даний час беруть участь в інших конкурсах. В конкурсі може приймати участь як один автор, так і група авторів, або й цілий клас чи гурток. Всі вони будуть відзначені дипломами учасників. Основні критерії переможця - самостійність виконання, глибина досліджень і новизна прийнятого технічного рішення.

Міжнародний фінальний етап проходить в рамках Світового водного тижня в Стокгольмі (Швеція) під патронатом і при безпосередній участі королівської родини. «Stockholm Junior Water Prize» - крапля з голубого кришталю та 5000 дол. США- вручається Її Королівською Високістю Принцесою Швеції Вікторією. В Україні фінальний захист відбувається в Орхуському центрі Міністерства охорони навколишнього природного середовища. Нагородження переможців Гран-Прі та 2-ого і 3-го місця проходить в Посольстві Швеції в Україні. Гран-Прі конкурсу - скляну краплю «Медіум» вручає Надзвичайний та Повноважний Посол Швеції в Україні. Основна ж нагорода переможцю Гран-Прі- поїздка у Швецію для участі у фінальних змаганнях. З ним має можливість поїхати також керівник роботи, вчитель школи або навіть хтось із батьків.

В цьому році конкурс має свої особливості - фіналісти конкурсу (найкращі 10 робіт) в нагороду отримають поїздку на Міжнародний конгрес «ЕТЕВК» в м. Ялта 1-5 червня, де вони зможуть представити свої роботи на оцінку науковців з цілого світу. Всі фінальні роботи будуть опубліковані у ВАКівському збірнику доповідей Міжнародного конгресу «ЕТЕВК» та в науково-технічному журналі «Ринок інсталяцій» (реферується ВІНІТІ РАН).

Більш детальну інформацію Ви зможете знайти на сайті НЕНЦ

к-сть переглядів:4511         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа