Підведено підсумки 1-го етапу Всеукраїнського конкурсу науково-творчих робіт до 200-річчя від дня народження М.В. Гоголя : Волинська обласна Мала академія наук
Підведено підсумки 1-го етапу Всеукраїнського конкурсу науково-творчих робіт до 200-річчя від дня народження М.В. Гоголя

З метою популяризації спадщини Миколи Гоголя серед учнівської молоді, формування у них умінь і навичок літературної, науково-дослідницької роботи протягом листопада 2008 року – лютого 2009 року Малою академією наук учнівської молоді Міністерства освіти і науки України проведено 1-й етап (заочний) Всеукраїнського конкурсу науково-творчих робіт до 200-річчя від дня народження М.В. Гоголя.

На конкурс надіслано 235 науково-творчих робіт із 21 області України, Автономної Республіки Крим та м. Києва, з них: у номінації «Дослідження» (дослідження життя та творчості письменника) - 129 робіт; у номінації «Літературна творчість» (нарис, есе, вірші) - 106 робіт.

До роботи журі конкурсу були залучені науково-педагогічні працівники Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова, письменники і літературознавці Національної спілки письменників України, які визначили переможців конкурсу для публічного захисту.

Переможцями 1-го етапу Всеукраїнського конкурсу науково-творчих робіт до 200-річчя від дня народження М.В. Гоголя стали такі представники Волинської області:

Климюк Віталій Володимирович, учень 10 класу Луцької гімназії № 21 імені Михайла Кравчука Волинської області.

Гулюк Лілія Вікторівна, учениця 9 класу Луцького НВК «Гімназія №14» Волинської області.

Ковальчук Аліна Анатоліївна, учениця 11 класу Ковельської міської гімназії Волинської області.

2-й – фінальний етап конкурсу заплановано провести у червні 2009 року на базі Полтавського обласного центру науково-технічної учнівської творчості та Полтавського обласного центру естетичного виховання учнівської творчості.

Для участі у фінальному етапі будуть запрошені автори кращих науково-дослідницьких робіт та переможці конкурсу літературних творів. За програмою конкурсу відбудеться публічний захист робіт та нагородження.

За матеріалами МАН


к-сть переглядів:3350         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа