Сад дружби і знань : Волинська обласна Мала академія наук
Сад дружби і знань

Сад дружби і знань
Що може бути приємнішим за літній відпочинок? Волинська обласна Мала академія наук з 1 до 14 червня подарувала для тридцяти п’яти переможців і призерів обласних олімпіад, турнірів та конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт приємне перебування у закладі праці та відпочинку “Креатив”. Уже з 2007 року “Креатив” діє на базі Волинського ліцею-інтернату.

Ступивши на подвір’я ліцею, відразу поринаєш в атмосферу краси, задоволення, гармонії. Тут усе нагадує величний і квітучий сад. У “Креативі” панує дружба, радість, любов, розуміння. А їхніми безпосередніми творцями є чудові вихователі – методисти МАНу. Ці люди не лише дбали про наш цікавий і пізнавальний відпочинок, але й завжди допомагали.

У “Креативі” не може бути сумно. Щодня на нас чекало щось цікаве і корисне. Особливо захоплюючим для юних науковців було спілкування з викладачами Волинського національного університету імені Лесі Українки та багатьма відомими людьми рідної Волині під час лекцій, зустрічей. Масу приємних вражень та естетичного задоволення принесла зустріч із поетом-піснярем Степаном Дружиновичем.

Окрім відпочинку, у “Креативі” ми займалися науково-дослідницькою діяльністю. Групи за відділеннями вивчали певні наукові питання з керівником, а також брали участь у психологічних тренінгах.

Особливо захоплюючі, романтичні та приємні враження народжувалися під час екскурсій. За 14 днів ми побували в Національному університеті “Острозька академія”, рівненському зоопарку, музеї-заповіднику “Козацькі могили”, Олеському та Підгорецькому замках Львівщини. У Луцьку надзвичайно приємними були екскурсії у Замок Любарта, Старе місто, Волинський краєзнавчий музей. Перлиною нашого активно-пізнавального відпочинку став перегляд вистави “Лісова пісня” у Волинському обласному музично-драматичному театрі імені Т.Г.Шевченка. Це був вечір справжньої естетичної насолоди, ніби проведений у такому рідному, овіяному таємницями і феєрією волинському лісі.

“Креатив” – це не просто заклад праці та відпочинку. Це – малесенька країна краси і добра, теплих посмішок і знань, яку щиро полюбили наші юні серця.


Галина Охманюк,
учениця 10 класу ЗОШ І-ІІІ ст.
с.Куснище Любомльського району.

к-сть переглядів:4044         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа