Волиняни вибороли чотири бронзові нагороди У НАЦІОНАЛЬНОМУ ЕТАПІ МІЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ INTEL ISEF : Волинська обласна Мала академія наук
Волиняни вибороли чотири бронзові нагороди У НАЦІОНАЛЬНОМУ ЕТАПІ МІЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ INTEL ISEF

Волиняни вибороли чотири бронзові нагороди У НАЦІОНАЛЬНОМУ ЕТАПІ МІЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ INTEL ISEF
З 19 по 22 лютого 2013 року на базі Київського Політехнічного Інституту, за підтримки представництва корпорації Intel в Україні, відбувся конкурс науково-технічної творчості для школярів Intel-Техно Україна – Національний етап міжнародного конкурсу Intel ISEF (InternationalScienceandEngineeringFair).

Організатори конкурсу – Київський політехнічний інститут, Національна академія наук України та Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні.

На заочний тур конкурсу було подано 800 заявок від учнів з усіх областей країни. Ддля очного захисту журі відібрало 210 проектів серед яких були відзначені і доробки п’яти волинських школярів.

Члени наукового журі конкурсу, провідні вчені та освітяни з наукових та науково-освітніх установ України, при визначенні переможців не лише оцінювали науковий рівень проектів, але й звертали увагу на ті особливості, які підвищують шанси на перемогу на Intel ISEF: презентаційні та комунікаційні навички конкурсантів (вміння спілкуватись, відповідати на питання, відстоювати свою точку зору), логічне мислення, володіння англійською мовою, самостійність та завершеність проектів.

У результаті всіх етапів конкурсу четверо учнів Волинської області завоювали ІІІ місця у секціях:
• «Інженерія» - Литвин Юрій, слухач секції робототехніки Волинської обласної МАН
(учень 10 класу ЗОШ І-ІІІ ст. смт Торчин Луцького району);
• «Комп’ютерні науки»: Люк Роман, слухач відділення комп’ютерних наук ВО МАН (учень 11 класу Волинського ліцею- інтернату) та Гісь Дмитро, учень 9 класу Луцького НВК «Гімназія № 14»;
• “Фізика і астрономія”: Матвіюк Владислав, учень 10 класу Луцького НВК «Гімназія № 14».

Переможці конкурсу отримали дипломи та цінні подарунки від спонсорів заходу, а головне - цінний досвід у представленні та захисті своїх наукових надбань, нові знайомства та чудові враження.

Вітаємо переможців!

к-сть переглядів:4100         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа