Найкращий учень Волинської області в 2014 році – вихованець Малої академії наук! : Волинська обласна Мала академія наук
Найкращий учень Волинської області в 2014 році – вихованець Малої академії наук!

Найкращий учень Волинської області в 2014 році – вихованець Малої академії наук!

Роман Король, якого визнали Кращим учнем 2014 року у Волинській області своє знайомство з Волинською обласною Малою академією розпочав ще у восьмому класі, коли прийшов на набір у секцію загальної біології, показавши високий рівень знань з природничих дисциплін на вступній контрольній роботі з біології. 

В десятому класі слухач навчався у секції зоології ВО МАН. Під керівництвом Омельковця Я.А., кандидата біологічних наук, доцента СНУ імені Лесі Українки Роман Король написав науково-дослідницьку роботу “Порівняльне еколого-морфологічне дослідження мозочка ляща, в’юна та окуня”, з якою зайняв перше місце на обласному конкурсі-захисті та виборов третє місце у Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт.  В одинадцятому класі поглиблено займався на секції хімії ВО МАН з Янчуком О.М., кандидатом хімічних наук, доцентом СНУ імені Лесі Українки. Написана Романом науково-дослідницька робота  під назвою “Електрохімічний синтез нанопорошків цинк оксиду в присутності стабілізаторів” отримала схвальні відгуки членів журі, а ґрунтовні знання дозволили блискуче впоратися з контрольною роботою. Як результат у 2014 році – перше абсолютне  на Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт.

Король Роман – активний учасник, володар особистої першості обласних та Всеукраїнських турнірів юних біологів, хіміків, фізиків, математиків. Він чудово виконував будь-яку турнірну роль: ерудований доповідач, коректний опонент, майстерний рецензент.

Віримо, що його шлях у велику науку буде цікавим та захоплюючим, здобутки будуть ґрунтовними та важливими, а любов до своєї справи даруватиме успіх. Вітаємо Романа із поважним визнанням, а усім педагогам бажаємо побільше таких учнів.

к-сть переглядів:3175         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа