Відпочивали навчаючись! : Волинська обласна Мала академія наук
Відпочивали навчаючись!

Відпочивали навчаючись!

7 червня завершили роботу відразу дві літні школи Волинської обласної МАН - «Юний програміст» і «Основи мікроелектроніки  та    робототехніки», що відбувалися на базі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Обдаровані школярі з Волинської області здобували знання… відпочиваючи. Чимало відкриттів зробили слухачі за сім чудово проведених днів. Лекції, практичні заняття, тренінги, насичене дозвілля – гармонійно поєднувались та доповнювали одне одного. 20 школярів, залюблених у науково-технічну творчість та програмування, здобували перші навики наукової діяльності, брали активну участь в обговоренні актуальних проблем сучасної науки на практичних заняттях і твердо вирішили – працювати над науковими проектами й надалі, ні в якому разі не зупинятися на обраному шляху.

Юні програмісти ознайомились з новими комп’ютерними програмами, а техніки в лабораторіях фізичного факультету СНУ імені Лесі Українки сконструювали роботи, які випробували під час міні-змагань.

Допитливість обов’язково стане вирізняльною рисою характеру майбутніх науковців. Уже сьогодні слухачі відрізняються від ровесників глибиною мислення, умінням дошуковуватись істини.

«Зізнаюсь: коли почули про літні школи, мимоволі подумали, що попереду знову нудне навчання. І ось приємна несподіванка. Різноманітні пізнавальні цікавинки, вміло організований відпочинок, екскурсії вулицями Луцька, перегляд вистави «Шельменко-денщик» у Волинському обласному драматичному театрі – неможливо забути! Заряд енергії отримали шалений  - на все літо!» – ділилися пізніше враженнями учасники літніх шкіл.

Щасти вам, юні інтелектуали! Радіємо, що робити наукові відкриття, навчатися, пізнавати нове – ваша щоденна потреба.

к-сть переглядів:2863         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа