«Victoria» - це завжди успіх : Волинська обласна Мала академія наук
«Victoria» - це завжди успіх

 «Victoria» - це завжди успіх

«У Зарваниці, здається, поєдналося небо і земля у великій тиші, і повсякденні буденні турботи нашого  життя на хвилину тут втрачають свою сутність, душу огортає святкова піднесеність. Постають перед зором чари подільської природи з її вічною таїною», -  зворушливо описували організатори І Всеукраїнського турніру юних філософів та релігієзнавців благодатне місце його проведення.

Саме тут, у селі Зарваниця Теребовлянського району Тернопільської області, 6-9 травня 2015 року відбувся фінальний етап турніру  на базі колегіуму-інтернату «Знамення» з поглибленим вивченням предметів духовно-просвітницького спрямування. У заході взяла участь збірна команда Волинської області «Victoria».

Особлива атмосфера наповнювала навчальні аудиторії з перших днів турніру. Юні філософи та релігієзнавці в інтелектуальному змаганні розкривали суть життєво важливих понять, порівнювали, переконували, полемізували, щоб бодай наблизитись до моменту відкриття істини, прагнення осягнути яку супроводжує людину усе її життя, - сенс людського буття.

13 команд із різних регіонів України шукали відповіді на, здавалось б, звичні для християнина питання – сім’я, вірність, повага. Але чи змінились у постмодерному суспільстві підходи до них, чи набули нових відтінків віковічні поняття життя і свободи, краси і милосердя, любові до ближнього, вірності і довіри, реалістичності і відповідальності?

Юнаки і юнки щиро висловлювали власне бачення заданих філософських питань.

Волинська команда, впевнено граючи у турнірних боях, виявляючи глибоку теоретичну підготовку, посіла ІІІ місце! Вітаємо талановитих волинян:

  1. Столярчука Андрія, учня 10 класу Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою;
  2. Шишолик Діану, ученицю 10 класу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с. Прилісне Маневицького району;
  3. Кайдик Олександру, ученицю 9 класу навчально-виховного комплексу «Колківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-ліцей»;
  4.  Коляду Альону, ученицю  10 класу навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня-дитячий садок» с. Замшани Ратнівського району.

 Молодці! Щирість у переконаннях, віра у добро, чисті помисли обов’язково повернуться сторицею, стануть прикладом духовного єднання!

Враженнями від заходу охоче поділився капітан команди «Victoria» Столярчук Андрій: «Доля подарувала мені чудову нагоду випробувати свої знання у  І Всеукраїнському турнірі юних філософів і релігієзнавців. Три дні, проведені у Зарваниці, виявилися одними з найкращих у моєму житті.

Учасники цього турніру завдяки щільному графіку і напруженим "батлам" здобули максимум вражень, а найголовніше - безцінну кількість досвіду. Ми познайомилися з ровесниками із різних куточків нашої країни, знайшли багато друзів. Назавжди запам'яталися  хвилюючі моменти - очікування результатів проведених ігор.
А ще хочу відзначити чудове ставлення членів колегіуму, духовенства і організаторів до учасників.
Я щиро дякую організаторам, командам, членам журі - усім, хто доклав зусиль до створення цього  неповторного турніру».

к-сть переглядів:3264         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа