Педагоги Волинської обласної МАН - учасники тренінгового навчання за методикою «Філософія для дітей» (Philosophi for Children, P4c) : Волинська обласна Мала академія наук
Педагоги Волинської обласної МАН - учасники тренінгового навчання за методикою «Філософія для дітей» (Philosophi for Children, P4c)

Педагоги Волинської обласної МАН - учасники тренінгового навчання   за методикою «Філософія для дітей» (Philosophi for Children, P4c)

З 13 по 15 червня 2016 року у м. Рівне на базі Рівненської Малої академії наук учнівської молоді відбулось тренінгове навчання за методикою «Філософія для дітей» (Philosophi for Children, P4c) під керівництвом провідного експерта з методики «Філософія для дітей» в Азійсько-Тихоокеанському регіоні, гостя з Південної Кореї, професора філософії Джінвана Парка та кандидата філософських наук, методиста НЦ «МАНУ», тренера й учасника міжнародних конференцій та воркшопів з програми «Філософія для дітей» Юлії Кравченко.

Організатори заходу – НЦ «Мала академія наук України», МО «Філософія для дітей та молоді Азії т Океанії», Рівненська Мала академія наук учнівської молоді.

У навчанні взяли участь близько тридцяти освітян. Волинь представляли – директор Волинської обласної МАН Толстіхіна Галина Андріївна, заступники директора ВО МАН – Роїк Віта Іванівна та Мазурик Лариса Богданівна.

Трьохденне навчання проходило у форматі сократівських діалогів. На прикладі філософських новел Метью Ліпмана «Гаррі Стоттлмейєер» педагоги пізнавали методологічні тонкощі, відомої у міжнародній науковій спільноті, методики «Філософія для дітей» (Philosophi for Children, P4c). 

Учасники тренінгу визнали, що в контексті зміни парадигми навчання дітей, сучасних освітніх реформ, активних демократичних процесів в Україні, методика «Філософія для дітей» є надзвичайно актуальною. Досвід Південної Кореї свідчить, що впровадження філософії в систему освіти дітей стане початком стрімкого успішного економічного розвитку українського суспільства.

Щиро дякуємо організаторам за цікаве, насичене та інтелектуальне навчання. Безцінний досвід спілкування з видатним вченим Джінваном Парком та колегами-однодумцями стане новою віхою у розвитку обдарованої учнівської молоді.

к-сть переглядів:3037         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа