Відбувся обласний семінар-практикум координаторів ММК «Кенгуру» : Волинська обласна Мала академія наук
Відбувся обласний семінар-практикум координаторів ММК «Кенгуру»

Відбувся обласний семінар-практикум координаторів ММК «Кенгуру»

17 лютого 2017 року в м. Луцьку відбувся обласний семінар-практикум для координаторів Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру» у Волинській області.

Організатори  семінару – управління освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації, Волинська обласна Мала академія наук.

Перед присутніми виступила головний спеціаліст  управління освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації Лариса Роговська. У своїй доповіді  наголосила на основних аспектах роботи з обдарованою учнівською молоддю у світлі парадигми нової української школи. Директор Волинської обласної МАН Галина Толстіхіна ознайомила учасників з інноваційними проектами, які реалізовуються у системі Малої академії наук, детально проаналізувала  основні освітні тенденції в умовах децентралізації влади. Координатор ММК «Кенгуру» у Волинській області Валерій Мазурик підвів підсумки конкурсу за минулий рік. Учасники семінару обговорили основні проблеми та перспективи організації ММК «Кенгуру» у 2017 році.

Усі учасники семінару отримали портфелі з емблемою конкурсу та навчальну літературу. Кращих координаторів конкурсу у Волинській області нагородили подяками центрального оргкомітету та цінними подарунками. 

к-сть переглядів:3264         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа