Волинські школи Волинської обласної МАН: на крок ближче до успіху : Волинська обласна Мала академія наук
Волинські школи Волинської обласної МАН: на крок ближче до успіху

Волинські школи Волинської обласної МАН: на крок ближче до успіху

Нарешті розпочалися довгоочікувані канікули. Сонце, теплий вітер, смачні ягоди, чудова погода та ще й вільного часу вдосталь. Все це тішить школярів, які насолоджуються звичайним, дещо розміреним відпочинком. Але літо – це не тільки пляжі, пікніки і прогулянки, але й можливість здобути нові знання та досвід, відкрити в собі зерна таланту. Це чудово розуміють учасники літніх шкіл Волинської обласної Малої академії наук, які розпочали свою роботу 17 червня 2017 року.

Волинський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. Героїв Небесної Сотні, який гостинно прийняв слухачів літніх шкіл, став на тиждень другою домівкою для МАНівців.

Юні хіміки й біологи, журналісти, економісти, історики, програмісти та робототехніки – усього 44 розумних, наполегливих та неординарних особистостей, об’єднаних спільною метою. Кожен із них щиро любить науку, не боїться жодних перешкод і має свою велику мрію, яка обов’язково здійсниться.

Тиждень промайнув зовсім непомітно. Захоплюючі лекції та практичні заняття, екскурсії у лабораторії та комп’ютерні центри, спілкування з кращими вченими Волині, методистами, психологами Волинської обласної МАН допомогли всім поглибити знання та розширити свій кругозір. Психологічні тренінги сприяли розвитку комунікативних навичок, вчили працювати у команді, вирішувати проблеми спільними зусиллями і прагнути саморозвитку. Дозвілля також було насиченим та різноманітним, адже керівники профільних шкіл підготували справжній калейдоскоп заходів і подій. Школярі побували на Волинському телебаченні та у замку Любарта, розважались у STRIKE CITY” і захоплено спостерігали за драматичною виставою “Каса Маре” у театрі. Старшокласникам випала нагода взяти участь у цікавих іграх, квесті, святі української народної пісні, турнірі юних науковців.

Враження, отримані у літніх школах, –  просто незабутні. Нові друзі та наставники, різноманітний матеріал, теорія і практика – воєдино! За ці 7 днів кожен знайшов однодумців і став ще більш досвідченим у своїй галузі. І хоча все хороше закінчується дуже швидко, але можемо бути певні – юні науковці Волині вже стали ближчими накрок до успіху.

Неодмінно повернемося у літні школи МАН наступного року!

Катерина Василенко, учениця 9 класу
навчально-виховного комплексу
“Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія” №2
м. Каменя-Каширського Волинської області,
учасниця обласної літньої школи з журналістики

 

Фотоальбом літніх шкіл

к-сть переглядів:2124         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа