Найвища соціальна цінність – людина, її права і свободи! : Волинська обласна Мала академія наук
Найвища соціальна цінність – людина, її права і свободи!

Найвища соціальна цінність – людина, її права і свободи!

Право і справедливість полягають у тому,
щоб кожний мав і робив своє так, аби
ніхто не мав чужого і не позбавлявся свого
Конфуцій

5 РіСЂСѓРґРЅСЏ 2017 СЂРѕРєСѓ РІ рамках Всеукраїнського тижня права, напередодні Дня прав людини Волинською обласною Малою академії наук проведено круглий стіл “РЇ С– поліція”.

Круглий стіл відбувся на базі юридичного факультету Східноєвропейського університету імені Лесі Українки за участю слухачів, керівників секції. З манівцями спілкувалися Єлов Віталій Андрійович, регіональний координатор взаємодії з громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Волинській області, Яцук Андрій Віталійович, старший інспектор з особливих доручень відділу уповноважених голови з питань контролю за дотриманням прав людини в поліцейській діяльності, та Носкова Людмила Іванівна, начальник відділу Луцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Відповідно до ст.59 Конституції України кожен має право на правову допомогу, тому слухачів було проінформовано про систему безоплатної правової допомоги в Україні, акцентовано увагу, куди звертатися для захисту та реалізації своїх гарантованих державою прав.

Слухачам було наголошено, що Сѓ 1948 році Генеральна Асамблея РћРћРќ прийняла Загальну декларацію прав людини. РЈ РЅС–Р№ закріплене визнання того, що РѕСЃРЅРѕРІРЅС– права та СЃРІРѕР±РѕРґРё властиві РІСЃС–Рј людям та С” невід’ємними для кожної людини, кожна людина народжується вільною С– СЂС–РІРЅРѕСЋ Сѓ СЃРІРѕС—Р№ гідності С– правах. РџС–Рґ час заходу переглянуто відео-ролики, СЏРєС– РІ С–РіСЂРѕРІС–Р№ формі підвищували рівень знань РїСЂРѕ права людини, що закріплені РЅР° міжнародному та національному СЂС–РІРЅСЏС…. Учасники дискутували РїСЂРѕ роль держави Сѓ забезпеченні дотримання прав людини, діяльність Національної поліції України Сѓ певних ситуаціях.

 

Засідання круглого столу завершилося ствердженням: “Забезпечення прав С– СЃРІРѕР±РѕРґРё людини та громадянина С” РѕСЃРЅРѕРІРЅРёРј критерієм соціальної справедливості та законності”.

к-сть переглядів:3008         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа