Долучаймося до добрих справ! : Волинська обласна Мала академія наук
Долучаймося до добрих справ!

Долучаймося до добрих справ!

Напередодні Дня Святого Миколая малеча з нетерпінням очікує чарівної ночі з 18 на 19 грудня, коли святий Миколай залишає слухняним малюкам солодощі і подарунки…

Слухачі Волинської обласної Малої академії наук також намагались подарувати дітям радість та віру в дива з подарунками від Св. Миколая. Готуватися заздалегідь – збирали солодощі, іграшки, книжки, олівці, одяг.

15 грудня 2017 року школярі передали зібрані речі на Фабрику Святого Миколая, яка знаходиться у Волинській обласній бібліотеці імені Олени Пчілки. Фабрика уже кілька років поспіль працює з доброчинною метою в рамках щорічної Всеукраїнської благодійної акції “Миколай про тебе не забуде”.

“Миколай про тебе не забуде” - це особлива акція, адже її проводить молодь, яка прагне наслідувати хороший приклад Чудотворця та присвячує свій час для того, аби стати його помічниками, дарує іншим радість, щастя, усмішки, примножує добро в людських серцях.

Юні манівці перетворилися на помічників Святого Миколая, формували солодкі подарунки діткам, які потребують особливого піклування.

 Зробити дітям свято, не потрібно бути чарівником. Головне для цього – велике бажання. Тож, творімо добро разом!

к-сть переглядів:2615         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа