ІХ Всеукраїнська виставка-конкурс молодіжних інноваційних проектів “Майбутнє України” : Волинська обласна Мала академія наук
ІХ Всеукраїнська виставка-конкурс молодіжних інноваційних проектів “Майбутнє України”

ІХ Всеукраїнська виставка-конкурс молодіжних інноваційних проектів “Майбутнє України”

З  21 по 23 листопада 2018 року в місті Києві в рамках III Міжнародного форуму “Innovation Market” відбулася ІХ Всеукраїнська виставка-конкурс молодіжних інноваційних проектів “Майбутнє України”. Виставка проводилась у форматі стендового захисту  за  сімома номінаціями: “Електроніка та приладобудування”, “Матеріалознавство та перспективні технології”, “Інформаційно-телекомунікаційні системи та технології”, “Екологія та ресурсозбереження”, “Роботехніка та роботехнічні системи”, “Машинобудування” і “Технічна творчість та винахідництво”. На виставці-конкурсі було представлено понад сотню робіт з різних куточків України.  

Волинські манівці представляли свої роботи у шести номінаціях, з яких у двох вибороли призові місця.

Левак Олександр, слухач секції Волинської обласної МАН, учень 11 класу комунального закладу “Луцький навчально-виховний комплекс “Гімназія № 14 імені Василя Сухомлинського” Луцької міської ради Волинської області” з розробкою “Проектування та виготовлення багатофункціонального універсального верстата”, за одностайним рішенням журі,  посів І місце у номінації “Машинобудування”.

Скорубський Дмитро, слухач секції Волинської обласної МАН, учень 9 класу опорного закладу загальної середньої освіти “Жидичинський ліцей Жидичинської сільської ради Ківерцівського району Волинської області”, з роботою “ Використання паперових відходів для отримання “рідких шпалер” отримав ІІ місце у номінації “Матеріалознавство та перспективні технології”.

Окрім дипломів, переможці виставки отримали грошові гранти на підтримку їхньої наукової діяльності: за перше місце – п’ять тисяч гривень, друге – три тисячі гривень.

Приємною несподіванкою для учасників ІХ Всеукраїнської виставки-конкурсу молодіжних інноваційних проектів “Майбутнє України” стала зустріч з Лілією Гриневич, міністром освіти і науки України, яка відвідала стендовий захист дослідницьких проектів слухачів Малої академії наук України. 

Також під час виставки-конкурсу “Майбутнє України” юні манівці мали можливість ознайомитися з розробками своїх однолітків, оглянути експозиції Міжнародного форуму “Innovation Market”, відвідати профільні майстер-класи та різноманітні тематичні лекції.

Вітаємо переможців виставки-конкурсу “Майбутнє України”! Зичимо нових винаходів та творчих досягнень!

к-сть переглядів:3465         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа