Набір до Школи “Агенти змін 2019” : Волинська обласна Мала академія наук
Набір до Школи “Агенти змін 2019”

Запрошуються учні 8–10-х класів до участі у 7-й Школі громадянської і волонтерської участі та патріотичного виховання «Агенти змін». Проект реалізується Національним центром «Мала академія наук України» спільно з Молодіжною ініціативою «Серце в долоньках», Благодійною фундацією «Агенти змін» і Центром «Ейдос».

«Агенти змін» – для активних дітей, які мають бажання засновувати і розвивати ініціативи, спрямовані на вдосконалення життя своєї громади школи, району, села чи міста у реаліях українського сьогодення.

Школа проходитиме у Києві в чотири етапи (по три дні у березні, травні, жовтні та листопаді). Для учасників передбачені домашні завдання та консультації в режимі онлайн.

1-й етап Школи проходитиме для однієї з груп 17–20 березня 2019 року, для іншої – з 20 по 24 березня. Місце проведення: Пуща-Водиця, Міжнародний центр дитячої наукової творчості Національного центру «Мала академія наук України».

Участь у школі безкоштовна. Всі учасники забезпечуються харчуванням, житлом, роздатковими матеріалами за рахунок Національного центру «Мала академія наук України». Витрати на проїзд до м.Києва і назад за рахунок самофінансування або коштів не заборонених чинним законодавством.

Для участі у школі необхідно до 16 лютого 2019 року (дедлайн – 23:59):

  • заповнити всі поля анкети за посиланням;
  • прочитати звернення про свободу та відповідальність від Ініціативної групи «Першого грудня» за посиланням;
  • переглянути відеокліп «Queen» (Live Aid 1985) – «Is This The World We Created?»;
  • надіслати на електронну адресу scakyiv@gmail.com есе на 400–500 слів на тему «Шлях до свободи: який він?».

Есе має бути власним інтелектуальним продуктом учасника відбору за принципом доброчесності. Будь-які цитування без зазначення автора будуть сприйняті як плагіат, і такі роботи не розглядатимуться. Просимо кандидатів у темі листа і назві файлу з есе зазначити своє прізвище та ім’я (наприклад, Іванов_Андрій_есе.doc). Результати будуть відомі не раніше 1 березня 2019 року.


к-сть переглядів:2977         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа