Керівник секції ВО МАН «Кліматологія та метеорологія» – серед переможців Всеукраїнського конкурсу «Джерело творчості-2019» : Волинська обласна Мала академія наук
Керівник секції ВО МАН «Кліматологія та метеорологія» – серед переможців Всеукраїнського конкурсу «Джерело творчості-2019»

Керівник секції ВО МАН «Кліматологія та метеорологія» – серед переможців Всеукраїнського конкурсу «Джерело творчості-2019»
«Джерело творчості-2019»

Педагоги з усіх куточків України з’їхалися 4-6 червня у м. Київ, де відбувся ІІ очний фінальний тур ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу «Джерело творчості-2019». Участь у заході  взяли кращі керівники гуртків та секцій для школярів в системі позашкільної освіти. Цьогоріч на відбірковому заочному етапі конкурсу журі оцінювало понад 90 портфоліо переможців обласних етапів конкурсу, а у фінальному турі зустрілося 37 педагогів.

Віталіна Федонюк, керівник секції ВО МАН «Кліматологія та метеорологія» здобула ІІІ місце у номінації «Керівники гуртків та секцій дослідницько-експериментального напряму», де були представлені наукові відділення «Науки про Землю» Малої академії наук України (секції «Географія та ландшафтознавство», «Геологія, геохімія та мінералогія», «Кліматологія та метеорологія», «Гідрологія»). Урочиста церемонія нагородження переможців відбулася 6 червня в Міністерстві освіти і науки України.

Віталіна Федонюк вже 6 років керує секцією ВО МАН «Кліматологія та метеорологія». Її вихованці неодноразово були призерами та переможцями всеукраїнських та міжнародних наукових змагань.

«Фінальний тур конкурсу проходив у формі двох випробувань, - розповідає пані Віталіна, - самопрезентації власного досвіду «Моє педагогічне кредо» та фрагменту відкритого заняття гуртка, яке учасники проводили у загальноосвітній школі № 1 м. Києва. Звичайно, всі хвилювалися, працюючи з незнайомою аудиторією, хвилювалася і я. Та коли раптом наприкінці мого заняття зі свого місця підхопилася маленька дівчинка Поліна і спитала: «А ви приїдете до нас ще?», я вже відчула себе переможницею, незалежно від рішення поважного дорослого журі».

Конкурс «Джерело творчості» - це не лише змагання, це і новий педагогічний досвід, обмін актуальною інформацією та школа педагогічної майстерності для його учасників.

к-сть переглядів:2879         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа