І відпочинок, і навчання - ХХIV Міжнародна школа-семінар «Спектроскопія молекул і кристалів» : Волинська обласна Мала академія наук
І відпочинок, і навчання - ХХIV Міжнародна школа-семінар «Спектроскопія молекул і кристалів»

І відпочинок, і навчання - ХХIV Міжнародна школа-семінар «Спектроскопія молекул і кристалів»

З 25 по 30 серпня 2019 року в місті Одеса у селищі Савіньон-1 на оздоровчо-спортивній базі відпочинку Одеського національного університету ім. І. І. Мечникова відбулася XXIV Міжнародна школа-семінар «Спектроскопія молекул і кристалів».

Учасниками школи-семінару  від Волинської області стали юні манівці:  Пішова Поліна, учениця 10 класу Луцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №5 Луцької міської ради Волинської області, та Вітер Ольга,  учениця 9 класу комунального закладу «Луцька загальноосвітня  школа І-ІІІ ступенів №16 Луцької міської ради».  

Під час  школи юні фізики мали чудову можливість поєднувати лекційні заняття з активним відпочинком на морському узбережжі.

Лекційні заняття для обдарованої молоді проводили провідні викладачі фізичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Цікаві лекторії з демонстрацією пізнавального матеріалу на великому екрані презентували учням МАН член-кореспондент Національної академії наук України, директор Інституту фізики НАН України Михайло Бондар, керівник відділу фізики біологічних систем Інституту фізики НАН України Галина Довбешко, а також провідний науковий співробітник Інституту сцинтиляційних матеріалів НАН України Лонгін Лисецький.

“Міжнародна школа-семінар «Спектроскопія молекул і кристалів», стверджує Поліна, – це чудова можливість для школярів та студентів представити свою наукову роботу професорам і вченим з багатьох країн та знайти однодумців з різних куточків України, поспілкуватись з науковцями у неформальній  обстановці”.

к-сть переглядів:1850         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа