Ювілейна Х Всеукраїнська виставка-конкурс молодіжних інноваційних проєктів “Майбутнє України” : Волинська обласна Мала академія наук
Ювілейна Х Всеукраїнська виставка-конкурс молодіжних інноваційних проєктів “Майбутнє України”

Ювілейна Х Всеукраїнська виставка-конкурс молодіжних інноваційних проєктів “Майбутнє України”

З  5 по 7 листопада 2019 року в місті Києві в рамках IV Міжнародного форуму “Innovation Market” відбулася Х Всеукраїнська виставка-конкурс молодіжних інноваційних проєктів “Майбутнє України”. Виставка проводилась у форматі стендового захисту  за  сімома номінаціями. На виставці-конкурсі було представлено понад сто двадцяти робіт з різних куточків України.  

Волинські манівці представляли свої роботи у шести номінаціях, з яких у двох вибороли призові місця.

Грабець Назар, слухач секції Волинської обласної МАН, учень 11 класу Волинського наукового ліцею-інтернату Волинської обласної ради, з розробкою “Автоматизована платформа для відбору зразків ґрунту”  посів ІІ місце у номінації “Робототехніка та робототехнічні системи”.

Приходько Андрій, слухач секції Волинської обласної МАН, учень 11 класу Волинського наукового ліцею-інтернату Волинської обласної ради,  з роботою “Автоматизований альт-азимутальний підвіс телескопа” отримав ІІІ місце у номінації “Електроніка та приладобудування”.

Окрім дипломів, переможці виставки отримали грошові гранти на підтримку їхньої наукової діяльності: за друге місце – три тисячі гривень, третє – півтори тисячі гривень.

Під час виставки “Майбутнє України” відбувся “Innovation Hachathon”, який підготували “UF Incubator” від НЦ “МАНУ” разом із генеральними спонсорами ‒ компаніями “Sempal” і “Everest”.  Відповідно до формату хакатону учасники виставки прийняли реальні виклики бізнесу, і майже всі вони стосувалися проблем екології. 7 викликів, 24 команди, 1 доба для підготовки і 3 хвилини, щоб презентувати свою ідею. Серед призів за найкращі рішення ‒ можливість стажуватися у компанії “Everest” та грошові інвестиції. За підсумками хакатону троє слухачів Волинської МАН отримали грошові винагороди від компанії “Sempal” та четверо учасників -  можливість стажуватися у компанії “Everest”.

Вітаємо переможців виставки-конкурсу “Майбутнє України” та “Innovation Hachathon”! Зичимо нових винаходів та творчих досягнень! 

к-сть переглядів:2572         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа