Лекторій «Еволюція матеріалів» в рамках Всеукраїнської наукової мобільної студії : Волинська обласна Мала академія наук
Лекторій «Еволюція матеріалів» в рамках Всеукраїнської наукової мобільної студії

Лекторій «Еволюція матеріалів» в рамках Всеукраїнської наукової мобільної студії

27 лютого 2020 року Національним центром «Мала академія наук України» спільно з Інженерно- фізичним факультетом Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» буде проведено лекторій «Еволюція матеріалів» в рамках Всеукраїнської наукової мобільної студії.

Програмою заходу передбачається лабораторний тур з презентацією новітнього обладнання лабораторій інженерно-фізичного факультету та зустріч з всесвітньо відомим українським вченим Юрієм Гогоці.

Юрій Гогоці - український і американський науковець в галузі хімії, матеріалознавства та нанотехнологій. Останні кілька років науковець завідує хімічною лабораторією Дрексельського університету у Філадельфії. Саме його команді вдалося відкрити новий вид наноматеріалів - максен, спектр застосування якого надзвичайно широкий. Максени можна використовувати для зберігання енергії, знищення ракових пухлин та навіть очищення води на молекулярному рівні. Юрій Гогоці також встиг попрацювати у багатьох країнах, зокрема, Німеччині, Норвегії, Японії, СІНА. Нині у його щоденнику розписані перельоти між топовими лабораторіями світу.

Заїзд та реєстрація з 12.30 до 13.30 за адресою: м. Київ, вул.

Політехнічна, 35 (Інженерно-фізичний факультет НТУУ «КПІ», корпус №9)

Від’їзд 27 лютого після 17.00

До участі у заході запрошуються учні 8-11 класів закладів загальної середньої освіти та вихованці закладів позашкільної освіти - учні-члени Малої академії наук України.

Для участі у заході необхідно зареєструватися за посиланням https://docs.google.com/forms/d/1FY9f-SHdBbIIyBJLA5IDX5fVLlfw-JyBta6DPxDaNZY/edit  до 26 лютого ц.р.

к-сть переглядів:1154         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа