Наукові пікніки у Прилісному : Волинська обласна Мала академія наук
Наукові пікніки у Прилісному

Наукові пікніки у Прилісному

20 травня спортивний зал Прилісненської школи перетворився на справжню наукову лабораторію. Практичні досліди та експерименти з хімії, біології та фізики, роботи й трикоптери, 3D-сканери, окуляри віртуальної реальності та багато іншої наукової дивовижі було представлено на Наукових пікніках організованих Волинською обласною Малою академією наук у партнерстві з Волинським національним університетом імені Лесі Українки, Луцьким національним технічним університетом та Центром науково-технічної творчості учнівської молоді.

У заході взяли участь більше 500 учнів Прилісненської громади. Діти експериментували, конструювали, спілкувалися з науковцями, руйнували міфи та ламали стереотипи. Програмою Наукових пікніків передбачалась робота й інших локацій. Для учнів були проведені мотиваційні презентації, інтерактави з комунікацій, воркшопи від волинських вишів. Для педагогів було організовано семінар-практикум «Освітнє середовище МАН України».

Пікніки пройшли активно та насичено. Захоплені погляди дітей, осяяні іскоркою зацікавленості та захвату від власних відкриттів, стали індикатором якості проведеного заходу.

Було підписано Угоду про співпрацю між Прилісненською громадою та Волинською обласною Малою академією наук.

Позитивним бонусом для організаторів стала екскурсія до Зимового саду Городоцької гімназії.

Щиро дякуємо голові громади Ігорю Терещенку, директору школи Михайлові Лішуку, керівнику наукового товариства Наталії Титаренко та усім, хто долучився до проведення заходу.

 

к-сть переглядів:740         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа