Всеукраїнська літня наукова філологічна школа : Волинська обласна Мала академія наук
Всеукраїнська літня наукова філологічна школа

Всеукраїнська літня наукова філологічна школа

Національний центр «Мала академія наук України» спільно з Волинською обласною Малою академією наук та Волинським національним університетом імені Лесі Українки з 14 до 19 червня 2021 року проведе Всеукраїнську літню наукову філологічну школу «Леся Українка в новому тисячолітті». Школа проводиться в рамках святкування 150- річчя з дня народження Лесі Українки.

Мета школи: через життєвий досвід і літературний доробок Лесі Українки заохотити та розвинути в учасників навички креативного мислення і письма, спонукати до нестандартного, образного сприйняття реальності й живих мистецьких реакцій на світ. Цільова аудиторія: учні 8-11 класів закладів загальної середньої освіти, вихованці закладів позашкільної освіти. Для участі у школі необхідно зареєструватися до 18.00 01 червня 2021 року, заповнивши заяву учасника за посиланням:https://forms.gle/wcxQKnsoqdPZWai4A.

Повідомлення про участь буде надіслано на електронну скриньку, зазначену в заяві, до 11 червня 2021 року. Учасники школи, які пройшли курс навчання та успішно склали фінальне тестування наприкінці, отримають сертифікати.

Місце проведення: платформа Zoom. Участь у школі безкоштовна.

Додаткова інформація за електронною адресою chumakann@man.gov.ua та за телефоном: +38 097 5451484, Анна (у робочий час з 09.00 до 18.00, крім вихідних).

к-сть переглядів:408         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа