Міжнародна виставка винаходів та інновацій «INTARG» : Волинська обласна Мала академія наук
Міжнародна виставка винаходів та інновацій «INTARG»

Міжнародна виставка винаходів та інновацій «INTARG»

15-16 червня 2021 року в Польщі пройшла Міжнародна виставка винаходів та інновацій «INTARG». Молоді винахідники презентували свої розробки в багатьох галузях та дисциплінах: медицині, охороні здоров`я, безпеці, IT та побутових винаходах. Від України до участі в заході долучилося  20 учасників, які здобули аж 25 нагород: золото — 6, срібло — 9, бронза — 5 і 5 спецпризів. Надзвичайно приємною новиною стало що серед переможців є двоє волинян, яких запросили долучитися до участі у виставці за підсумками ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт 2020 року.

Золоту відзнаку отримав Олександр Юдаков, вже студент Київського політехнічного інституту імені Ігоря Сікорського, який розробив програму для керування автономним транспортним засобом. Вона симулює засоби машинного зору і надає можливість візуально тестувати свої конфігурації для ШІ та автономного автомобіля в цілому.

Бронзову відзнаку отримав Володимир Степанов, учень вже 11 класу комунального закладу “Луцький навчально-виховний комплекс №26 Луцької міської ради Волинської області”, який розробив лежачий поліцейський з неньютонівської рідини, що є бюджетною заміною існуючим аналогам.

Вітаємо переможців! Зичимо творчого натхнення та нових здобутків у дослідницькій діяльності.

к-сть переглядів:967         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа