Всеукраїнський конкурс есе імені Сергія Кемського до Дня Гідності та Свободи : Волинська обласна Мала академія наук
Всеукраїнський конкурс есе імені Сергія Кемського до Дня Гідності та Свободи

Всеукраїнський конкурс есе імені Сергія Кемського до Дня Гідності та Свободи

Національний центр «Мала академія наук» у вересні-листопаді 2022 року проведе Всеукраїнський конкурс есе імені Сергія Кемського до Дня Гідності та Свободи.

Конкурс проводиться для вшанування пам’яті журналіста, політолога, Героя Небесної Сотні Сергія Кемського та з метою формування й розвитку умінь і навичок літературної діяльності учнів, підтримки талановитої молоді та творчої

праці педагогів.

До участі запрошуються учні 8-11 класів закладів загальної середньої освіти, вихованці закладів позашкільної освіти.

Умови участі у Конкурсі, вимоги до творчих робіт і критерії оцінювання викладені в Умовах проведення Всеукраїнського конкурсу есе ім. Сергія Кемського до Дня Гідності та Свободи, що додаються.

Для участі у Конкурсі необхідно до 01 жовтня 2022 року (реченець - 23.59 01 жовтня 2022 року): зареєструватися за покликанням https://forms.gle/h9BKTomEUM8WsHYX6, написати та надіслати у період з 18 по 31 жовтня (реченець - 23.59 31 жовтня 2022 року) на електронну адресу ukrlingvo@man.gov.ua прозове есе на тему: «Життя і смерть - мабуть, ми найгостріше сьогодні відчуваємо, що це таке. То be or not to be - це для нас слова-рани. Я вірю, що з цього пекельного досвіду народиться щось потужне, нова етика, потужний український голос про добро і зло» Володимир Ермоленко.

Есе має бути власним інтелектуальним продуктом учня, написаним за принципом доброчесності. Будь-які цитування та запозичення без зазначення автора будуть сприйняті як плагіат і такі роботи не розглядатимуться.

Просимо кандидатів у темі листа та назві файлу з есе зазначити своє прізвище та ім’я (наприклад, Тормахова Надія есе.doс).

Результати проведення Конкурсу будуть розміщені на сайті Національного центру «Мала академія наук України» після 21 листопада 2022 року.

к-сть переглядів:734         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа