Архів новин

Архів новини


Новини: Всього - 2205
7 жовтня 2016 р.
Осінні наукові школи МАН Осінні наукові школи МАН

Національний центр «Мала академія наук України» запрошує учнів 7–11 класів і вихованців загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів до участі в Осінніх наукових школах МАН.  

Детальніше

7 жовтня 2016 р.
Сонячна електростанція за дві доби … Сонячна електростанція за дві доби …

З 30 вересня по 3 жовтня 2016 року у м. Києві команда слухачів відділення технічних наук ВОМАН взяла участь у фінальному етапі Всеукраїнського енергетичного хакатону “Energy Hack”. Хакатон (гібрид слів Hack і Marathon) – це формат пошуку свіжих рішень для непростих завдань, де динамічні команди з різноплановим досвідом в імпульсному режимі (за 1-2 дні) невідлучно працюють над простим, але робочим вирішенням певного завдання чи проблеми.  

Детальніше

4 жовтня 2016 р.
Енергетична незалежність України у дослідженнях юних слухачів МАН Енергетична незалежність України у дослідженнях юних слухачів МАН

27-29 вересня 2016 року у м. Києві відбувся фінал Всеукраїнського конкурсу дослідницьких робіт для учнів 6-8 класів загальноосвітніх навчальних закладів на тему “Все навколо – енергія”. Конкурс відбувався у таких номінаціях: “Альтернативна енергетика”, “Енергозбереження у побуті та навчальному закладі. Екобудинок”, “Енергія та довкілля”, “Популяризація енергозберігаючого способу життя”. 107 юних дослідників з 21 області України, а також міста Києва, увійшли до фіналу та презентували журі конкурсу свої роботи.  

Детальніше

29 вересня 2016 р.
Шістнадцять юних волинян – переможці Всеукраїнського конкурсу: три золоті, три срібні та десять бронзових нагород Шістнадцять юних волинян – переможці Всеукраїнського конкурсу: три золоті, три срібні та десять бронзових нагород

У березні-травні 2016 року Національним центром «Мала академія наук України» проведено Всеукраїнський конкурс есе, присвячений 160-річчю від дня народження українського письменника, поета, громадського і політичного діяча Івана Яковича Франка. У конкурсі взяли більше 600 учнів з усієї України.  

Детальніше

27 вересня 2016 р.
Волинським педагогам – «Відкрита освітня лабораторія» Волинським педагогам – «Відкрита освітня лабораторія»

Управлінням освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації та Волинською обласною МАН організовано участь 27 педагогів області у семінарі-практикумі «Інноваційні підходи в організації навчально-дослідницької діяльності » в рамках Всеукраїнського науково-освітнього проекту «Відкрита освітня лабораторія», який відбувся 22-23 вересня 2016 року на базі МАНЛАБ НЦ «Мала академія наук України» у м. Києві.  

Детальніше

27 вересня 2016 р.
«Науковий пікнік» або наука навколо нас «Науковий пікнік» або наука навколо нас

Займатись наукою – це цікаво, доступно і … модно. Не вірите? Науковий пікнік, який відбувся 25 вересня 2016 року на Театральному майдані у м. Луцьку, розвіяв усі міфи про неможливість проводити наукову діяльність з цікавістю.  

Детальніше

27 вересня 2016 р.
«Джерело творчості» - конкурс справжніх віртуозів «Джерело творчості» - конкурс справжніх віртуозів

21-23 вересня 2016 року у м. Києві відбувся фінальний (очний) тур Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів «Джерело творчості».   

Детальніше

26 вересня 2016 р.
Відбувся XII обласний турнір юних економістів Відбувся XII обласний турнір юних економістів

25 вересня 2016 року управлінням освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації та Волинською обласною Малою академією наук на базі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки було проведено XII обласний турнір юних економістів.  

Детальніше

26 вересня 2016 р.
SCIENCE-простір волинських старшокласників SCIENCE-простір волинських старшокласників

Заохочення молоді Волині до креативного і критичного мислення - мета освітянського змагання, яке організували управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації та Волинська обласна Мала академія наук.  

Детальніше

21 вересня 2016 р.
День винахідника і раціоналізатора День винахідника і раціоналізатора

У третю суботу вересня в Україні відзначається День винахідника і раціоналізатора. Це професійне свято винахідників та розробників, інженерно-технічних та наукових працівників, чия діяльність становить інноваційний потенціал країни.  

Детальніше

... 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа