Архів новин
: : Всі новини за 2017 рік

Загальна кількість новин - 141
12 травня 2017 р.
Майбутнє твориться сьогодні! Майбутнє твориться сьогодні!

11 травня 2017 року на базі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки відбулася VІІІ підсумкова наукова конференція слухачів стаціонарних секцій Волинської обласної Малої академії наук “Юний науковець року”. У конференції взяли участь 70 слухачів 39 секцій Волинської обласної МАН.  

Детальніше

11 травня 2017 р.
IX Всеукраїнський фестиваль робототехніки “Robotica 2017” IX Всеукраїнський фестиваль робототехніки “Robotica 2017”

6 травня 2017 року в м. Києві у Палаці спорту відбувся IX Всеукраїнський фестиваль робототехніки “Robotica 2017”.  

Детальніше

3 травня 2017 р.
Визначено переможців у відділеннях комп’ютерних та технічних наук Визначено переможців у відділеннях комп’ютерних та технічних наук

З 25 по 28 квітня 2017 року у м. Києві відбувся фінальний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт у двох наукових відділеннях – комп’ютерних та технічних наук. 185 юних винахідників та програмістів з усієї України представляли власні технічні та ІТ-розробки.  

Детальніше

27 квітня 2017 р.
Відбулися семінари-практикуми  з питань організації науково-дослідницької діяльності Відбулися семінари-практикуми з питань організації науково-дослідницької діяльності

26 квітня 2017 року Волинською обласною МАН проведені семінари-практикуми на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів м. Устилуг та Зимнівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцею».  

Детальніше

25 квітня 2017 р.

Юні філософи та релігієзнавці Волині – найкращі в Україні

Юні філософи та релігієзнавці Волині – найкращі в Україні

Упродовж 19–22 квітня 2017 року в Чернігові проходив фінальний етап ІІІ Всеукраїнського турніру юних філософів та релігієзнавців.  

Детальніше

24 квітня 2017 р.
Вітаємо з перемогою кращих істориків та мовознавців Волині Вітаємо з перемогою кращих істориків та мовознавців Волині

З 21 по 24 квітня 2017 року в м. Києві відбувся фінальний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук у відділеннях історії та мовознавства. Юні науковці мали змогу продемонструвати свої інтелектуальні здібності, вміння, знання і нестримну волю до перемоги, відчути себе в ролі справжніх дослідників.  

Детальніше

24 квітня 2017 р.
Турнірні звитяги волинських школярів Турнірні звитяги волинських школярів

Минулого квітневого тижня відбулися фінали відразу трьох Всеукраїнських турнірів – юних істориків у м. Запоріжжі, журналістів у м. Суми, філософів та релігієзнавців у м. Чернігові. Близько 60 команд з усієї України змагалися за звання найкращих.  

Детальніше

20 квітня 2017 р.
Слухачка Волинської обласної Малої академії наук України - переможець Всеукраїнського нейроконкурсу

Слухачка Волинської обласної Малої академії наук України - переможець Всеукраїнського нейроконкурсу

9 квітня в Інституті фізіології ім. О. Богомольця НАН України відбувся фінал національного етапу Міжнародного змагання International Brain Bee, заснованого в 1998 році професором Університету Меріленд (США) Норбертом Мислінським. Метою конкурсу є популяризація вивчення мозку, виховання майбутніх талановитих нейробіологів та лікарів для успішної боротьби з неврологічними хворобами.  

Детальніше

19 квітня 2017 р.
Вітаємо Шевчука Олександра із перемогою у фінальному етапі  Всеукраїнського конкурсу-захисту! Вітаємо Шевчука Олександра із перемогою у фінальному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту!

10-14 квітня 2017 року в м. Києві відбувся фінал Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук у відділенні хімії та біології.  

Детальніше

11 квітня 2017 р.
Визначено переможців у відділенні літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства Визначено переможців у відділенні літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства

7-10 квітня 2017 року в м. Києві на Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт в інтелектуальному поєдинку зійшлись слухачі відділення літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства. Більше сотні юних науковців з усієї України захищали власні наукові доробки у шести секціях.  

Детальніше

... 11 12 13 14 15
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа