Архів новин
: : Всі новини за 2017 рік

Загальна кількість новин - 141
20 березня 2017 р.
Відбувся ХІХ обласний турнір юних істориків Відбувся ХІХ обласний турнір юних істориків

19 березня 2017 року на базі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки відбувся ХІХ обласний турнір юних істориків, який організували управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації та Волинська обласна Мала академія наук.  

Детальніше

20 березня 2017 р.
Вітаємо переможців обласного турніру юних журналістів Вітаємо переможців обласного турніру юних журналістів

19 березня 2017 року управлінням освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації, комунальною установою «Волинська обласна Мала академія наук» на базі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки був проведений ХІІІ обласний турнір юних журналістів. На захід було представлено 17 команд із філій та наукових товариств області.  

Детальніше

20 березня 2017 р.
Слухачка Волинської обласної МАН переможець Всеукраїнського конкурсу есе англійською мовою з економіки серед учнів середніх навчальних закладів Слухачка Волинської обласної МАН переможець Всеукраїнського конкурсу есе англійською мовою з економіки серед учнів середніх навчальних закладів

11 березня 2017 року, в День відкритих дверей на економічному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка, відбулося урочисте підведення підсумків ІII Всеукраїнського конкурсу есе англійською мовою з економіки серед учнів середніх навчальних закладів.  

Детальніше

17 березня 2017 р.
 Кенгуру скликає друзів Кенгуру скликає друзів

16 березня 2017 року в Україні під егідою ЮНЕСКО, за спільного сприяння Міністерства освіти і науки України та Міжнародної асоціації «Kangourou sans Frontieres» («Кенгуру без кордонів») проводився Міжнародний математичний конкурс «Кенгуру».  

Детальніше

14 березня 2017 р.
Європейська культура філософського діалогу
Європейська культура філософського діалогу

6-11 березня 2017 року у м. Києві відбулася II Всеукраїнська школа з філософії «Європейська культура філософського діалогу», учасницями якої стали двоє слухачок Волинської обласної МАН - Біланчук Богдана, учениця 9 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Прилісне Маневицького району та Бандура Марія, учениця 8 класу КЗ "Луцький НВК "ЗОШ №22-ліцей" Луцької міськради".   

Детальніше

7 березня 2017 р.
Розширене засідання Президії Малої академії наук України Розширене засідання Президії Малої академії наук України

6 березня 2017 року у м. Києві відбулось розширене засідання Президії Малої академії наук України, яке проводилось за участю профільного комітету представників територіальних відділень Координаційної ради Малої академії наук. У заході взяла участь директор Волинської обласної МАН Галина Толстіхіна.  

Детальніше

7 березня 2017 р.
Всеукраїнський семінар-практикум «Позашкільна освіта в контексті муніципального замовлення. Пошук ефективних механізмів» Всеукраїнський семінар-практикум «Позашкільна освіта в контексті муніципального замовлення. Пошук ефективних механізмів»

3-4 березня 2017 року в м. Рівне відбувся Всеукраїнський семінар-практикум «Позашкільна освіта в контексті муніципального замовлення. Пошук ефективних механізмів». У заході, який відбувся на базі Рівненського міського Палацу дітей та молоді, взяли участь директор Волинської обласної МАН Галина Толстіхіна та заступник директора Віта Роїк.  

Детальніше

27 лютого 2017 р.
Слухач ВО МАН – переможець  Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій «Екософт-2017» Слухач ВО МАН – переможець Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій «Екософт-2017»

З 21 по 23 лютого 2017 року Міністерство освіти і науки України спільно з Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді провели XVІ Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій «Екософт - 2017». Чемпіонат проводився з метою виявлення та підтримки здібної молодої генерації в галузі інформаційних технологій. Учасниками чемпіонату стали 154 учні з різних областей України.  

Детальніше

24 лютого 2017 р.
Реалізуйте себе в творчості, а не в конфліктах Реалізуйте себе в творчості, а не в конфліктах

З 19 по 21 лютого 2017 року у Києві відбувся І етап Всеукраїнської школи МИРотворчості, організований Національним центром “Мала академія наук України” спільно з Молодіжною ініціативою “Серце в долоньках”, Благодійною фундацією “Діти надії та любові” та Міжнародною програмою в Україні “Альтернатива насильству”.  

Детальніше

24 лютого 2017 р.
Школа громадянської і волонтерської участі та патріотичного виховання “Агенти змін”


З 19 по 25 березня 2017 року у м. Києві Національним центром “Мала академія наук України” спільно з Молодіжною ініціативою “Серце в долоньках”, Благодійною фундацією “Діти надії та любові” та Центром “Ейдос” буде проведено школу громадянської і волонтерської участі та патріотичного виховання “Агенти змін”.  

Детальніше

... 11 12 13 14 15
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа