Архів новин
: : Всі новини за 2017 рік

Загальна кількість новин - 141
10 квітня 2017 р.
До уваги слухачів та наукових керівників! До уваги слухачів та наукових керівників!

Пропонуємо розміщення на сайті відкритої багатомовної мережевої енциклопедії «Вікіпедія» власних наукових статей, науково-дослідницьких робіт, фото пам’яток та культурних цінностей, безпосередньо досліджених Вами цікавих історико-краєзнавчих, етнографічних та археологічних даних.  

Детальніше

7 квітня 2017 р.
Знання та наполегливість – традиція перемагати Знання та наполегливість – традиція перемагати

4-6 квітня 2017 року в м. Києві відбувся фінал Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук у відділенні екології та аграрних наук.  

Детальніше

3 квітня 2017 р.
Свято робототехніки Свято робототехніки

02 квітня 2017 року на базі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки проведено ІV обласну відкриту олімпіаду з робототехніки.  

Детальніше

1 квітня 2017 р.
Переможні здобутки юних волинян! Переможні здобутки юних волинян!

Триває фінальний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів членів МАН України. На сьогодні слухачі представили власні наукові надбання у секціях відділень математики, економіки, фізики та астрономії, наук про Землю, філософії та суспільствознавства. Учні Волинської області вибороли перемогу у 8 секціях.  

Детальніше

29 березня 2017 р.
ІV Всеукраїнська дитяча мистецька акція «Мій Шевченко – Мій світ» ІV Всеукраїнська дитяча мистецька акція «Мій Шевченко – Мій світ»

Національним центром «Мала академія наук України» спільно з Національним музеєм Тараса Шевченка у березні-вересні 2017 році проводиться ІV Всеукраїнська дитяча мистецька акція «Мій Шевченко – Мій світ».  

Детальніше

29 березня 2017 р.
Всеукраїнський конкурс «Літературний марафон» Всеукраїнський конкурс «Літературний марафон»

Національним центром «Мала академія наук України» у квітні-вересні 2017 року проводиться Всеукраїнський конкурс «Літературний марафон».  

Детальніше

28 березня 2017 р.
Школа громадської і волонтерської участі та патріотичного виховання  “Агенти змін” Школа громадської і волонтерської участі та патріотичного виховання “Агенти змін”

З 22 по 25 березня 2017 року в м.Києві Національним центром “Мала академія наук України”,спільно з Молодіжною ініціативою “Серце в долоньках”, БФ “Діти надії та любові” і Центром політичних студій та аналітики “Ейдос” було проведено школу з громадянської і волонтерської участі та патріотичного виховання “Агенти змін”.  

Детальніше

27 березня 2017 р.
Вивчаючи самого себе, пізнаєш світ… Відбувся ІІІ обласний турнір юних філософів та релігієзнавців Вивчаючи самого себе, пізнаєш світ… Відбувся ІІІ обласний турнір юних філософів та релігієзнавців

26 березня 2017 року управлінням освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації та Волинською обласною Малою академією наук на базі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки було проведено ІІІ обласний турнір юних філософів та релігієзнавців.  

Детальніше

24 березня 2017 р.
Слухачі секції літературної творчості ВО МАН серед переможців літературного конкурсу «Неповторність» Слухачі секції літературної творчості ВО МАН серед переможців літературного конкурсу «Неповторність»

Обласний літературний конкурс «Неповторність» на кращі поетичні та прозові твори серед творчої молоді віком від 15 до З0 років виник 15 років тому, з ініціативи багатолітнього керівника студії «Лесин кадуб», письменника Йосипа Струцюка.  

Детальніше

22 березня 2017 р.
Весняна школа бізнесу Весняна школа бізнесу

29-30 березня 2017 року Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Факультет економіки та управління, організовує короткострокову освітню програму для учнів старших класів.  

Детальніше

... 11 12 13 14 15
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа